Winactie

En de winnaar van het pakket is…

Op 13 maart vierde ik mijn achttiende verjaardag en dat moest gevierd worden! Die dag kwam er een geweldige winactie online die jullie allemaal geweldig vonden, want het boek dat erin zit is dan ook geweldig… Vandaag kom je te weten of jij het boek gewonnen hebt! 

Er waren zoveel enthousiaste reacties, maar gelukkig had ik random number picker tot mijn beschikking om een winnaar uit te kiezen! Ik moest eerst iedereen het juiste aantal lootjes geven, en dat was even een werkje. Maar het is gelukt: de winnaar is bekend! Kijk snel hieronder als jij het bent! 

EN NUMMER 33 IS: 

Margo Mortier! 

Gefeliciteerd! Stuur je zo snel mogelijk je gegevens van je gekozen UPS-punt naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com? Doe dat binnen de 5 dagen, anders kies ik een andere winnaar! 

Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het deelnemen! Er komen zeker en vast nog winacties in de toekomst! 

 

 

1 thought on “En de winnaar van het pakket is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.