Book Nerds, Winactie

Een belangrijk YA-opsporingsbericht (wedstrijd)

Beste YA-fan,

Oren open voor onwaarschijnlijk awesome nieuws!

Uitgeverij Leopold lanceert dit najaar Young & Awesome! Young & Awesome is YA voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de spanning, romantiek en fantasy die YA zo geweldig maakt. Voor alle YA-fans die soms verlangend in de boekhandel staan en net dat ene awesome boek niet vinden. En YA voor iedereen die nu eindelijk ook wel eens coole sokken bij een boek wil krijgen! Young & Awesome is een imprint die zorgvuldig, en met veel passie en enthousiasme de nieuwste YA-sensaties presenteert en jonge, geweldige fans samenbrengt rond de boeken die ze goed vinden.

Afbeeldingsresultaat voor young & awesome leopold

Voor de release van dit fantastische fonds organiseert WPG Uitgevers een unieke YA-boekenzoektocht over heel Vlaanderen! Vanaf vrijdag 21 oktober zullen er in 5 grote Vlaamse steden 5 unieke Young&Awesome-pakketten verstopt worden die jij kan vinden! Hoe? Heel eenvoudig!

Klaar voor een kleine week YA-plezier?

Like de facebookpagina youngandawesomebooks. Daarop verschijnen vanaf vrijdag 21 oktober per provincie tips over waar je het pakket kan vinden. Dit zijn tips in de vorm van YA-fragmenten, raadsels, muziek, en nog veel meer. Verzamel de tips en ontcijfer de vindplaats! Als je weet waar in jouw provincie het Young & Awesome-pakket ligt, haast je je als een gek naar daar om het als eerste te bemachtigen. Gelukt? Top! Zet een fotootje met je buit op Instagram of Facebook dat toont hoe AWESOME Y&A is.

Dus!

  1. Like de facebookpagina youngandawesomebooks
  2. Verzamel de tips
  3. Wees als eerste bij het pakket!
  4. Post een foto van jou met het pakket voor de vindplaats en tag @wpguitgeversbe en @youngandawesomebooks op Facebook of Instagram.
Wat kan je winnen? Yep, het coolste gedeelte
Afbeeldingsresultaat voor young & awesome leopold
Zo geweldig is het dus! LOOK AT THE BOOKS!

 

  • Alle boeken die Y&A net gereleaset heeft! (Check de site!)
  • Een cool Reading Journal waar jij al je favoriete bookquotes in kwijt kan.
  • Een exclusieve meet & greet met Krystal Sutherland op een geheime locatie in Antwerpen*.
  • En veel meer in een te gek Y&A-pakket

*Krystal Sutherland stelt haar debuut Sterrenstof wereldwijd voor en komt op 2 november naar België. Jij kan haar ontmoeten tijdens een gezellig autersdiner in Antwerpen op woensdagavond 2 november! Btw, dit is ook een van  Audreys (mijn) favoriete boeken! Je hebt dus geen idee hoe enthousiast ik ben dat Krystal naar België (en Nederland) komt én jullie eindelijk ook het boek kunnen lezen!

Afbeeldingsresultaat voor Krystal Sutherland
Dit is de té gekke auteur! Bron: krystalsutherland.com

 

De actie loopt t.e.m. woensdag 26 oktober. Tips verschijnen vanaf vrijdag 21 oktober elke dag op de facebookpagina van Young & Awesome.

Voor verdere vragen of informatie: riens.vannuffelen@wpg.be

Succes, and may the odds be ever in your favor!

4 thoughts on “Een belangrijk YA-opsporingsbericht (wedstrijd)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.