Book Nerds

Cadeautips voor boekenliefhebbers | Unieke prints van kleine kunstenaars

In de maand november wil ik graag een aantal cadeautips met je delen. Zoek je dus nog een fijn cadeau voor boekenliefhebbers (en deze keer geen boek)? Wil je graag kleine bedrijven en kunstenaars steunen? Dan vind je hier wel een aantal leuke tips. Deze week: leuke prints.

Om eerlijk te zijn hou ik zelf ontzettend van prints. (Oké, ik hou gewoon van creatieve mensen die geweldig mooie dingen maken.) Maar zo’n prints kunnen best wel prachtig zijn om in je boekenkast te zetten, een kamer mee op te fleuren of gewoon van te genieten. Dus waar wacht je nog op? Hier zijn al mijn tips. Ik heb een linkje geplaatst waar je ze kan kopen, maar ik verdien hier zelf helemaal niets aan. (Just so you know.)

Bookbabe A4 Art Print van La Nonette (te koop bij Hartje Mezelf)

Foto: La Nonette

Hartje Mezelf is zo’n fijne webshop. Ik volg ze al een tijdje op Instagram en elke keer weer ben ik zo blij als ik hun producten zie. Deze print is er eentje van. La Nonette heeft nog meerdere producten bij Hartje Mezelf, maar deze is een van mijn favorieten. De A4-print heeft zo’n sterke uitstraling en kijk die kleuren dan. Zo mooi om in je boekenkast te zetten of te laten shinen op je muur.

Belle & Newfoundlander hond van Anotherview (te koop bij de etsyshop van Anotherview)

Foto: anotherview

Ik kocht deze print voor een vriendin en ik vraag me oprecht af waarom ik er toen ook niet een voor mezelf heb gekocht. De print heeft zo’n mooie kwaliteit. De illustratie zelf is ook zo mooi en vrolijk. (Eigenlijk vind ik alles van Anotherview zo mooi.) Bovendien kost deze print niet zo heel veel, dus is dat best leuk om als klein cadeautje te geven.

Good Bodies Poster A4 van House of Wonderland (te koop bij Hartje Mezelf)

Foto: Hartje Mezelf

Oké, hier is Hartje Mezelf weer, maar ik ben dan ook helemaal fan. (Sorry not sorry.) Deze print heeft niet echt een boekig thema, maar is misschien wel eentje die je elke dag wilt zien als je wakker wordt. De illustratie is echt weer prachtig.

A5 Metallic Foil Grisha Print van booksbreathemagic

Foto: booksbreathemagic

Voor alle fan van de Grisha-trilogie en De Kraaien-duologie is dit een must-have. Het is een van mijn favoriete fanart-illustraties die ik al ben tegengekomen op het internet. O en P.S: ze hebben er ook een booksleeve van.

Print A4 Dorothy van MorganeBrret

Foto: MorganeBrett

Deze print van Dorothy uit de Wizard of Oz is een van mijn favorieten en het andere werk van MorganeBrret is ook geweldig. Ze heeft een feeërieke tekenstijl die eigenlijk echt heel aanspreekt. In haar shop verkoopt ze ook prachtige pins, postkaartjes en stickers.

The Invisible Life of Addie LaRue Print van Karen Taelman (te koop op redbubble)

Foto: Redbubble

Dit is een prachtige print ontworpen door Karen Taelman. Zij ontwierp ook het logo en een Facebook-header voor de leesclub en daar ben ik na al die jaren nog steeds zo verliefd op. Dit is een van haar nieuwste werken, helemaal in het teken van The Invisible Life of Addie LaRue van V.E. Schwab.

Ben jij ook zo’n fan van prints? Welke is jouw favoriet?

3 thoughts on “Cadeautips voor boekenliefhebbers | Unieke prints van kleine kunstenaars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.