Winactie

WIN! Een gesigneerd exemplaar van DrOmEN en een exclusieve kussensloop

Het is bijna 10 dagen geleden dat mijn droom uitkwam, de enige echt YA-sleepover in België! Vandaag mag ik van WPG Uitgevers een speciaal DrOmEN-pakket weggeven! Wie wil dat nu niet?

Dit event was echt uniek in België en, wel, het was meer dan geweldig! Wil je weten hoe die fantastische avond is verlopen? Lees dan zeker mijn uitgebreid verslagje, hier!

Waar gaat het boek over?

DrOmEN van Sara Zonneveldt

Er is één ding dat Lucy het allerliefst wil en dat is de wereld rondreizen.

Er is één ding dat Lucy’s ouders het allerliefst willen en dat is dat Lucy hun café overneemt.
Er is één ding dat zeker is en dat is dat een anonieme brief Lucy’s hele leven op zijn kop zet.

In zijn brief moedigt de schrijver Lucy aan om haar dromen waar te maken. Samen met haar beste vriendin Karen besluit ze hem te gaan zoeken. En dan zijn er ondertussen ook nog leuke jongens, feestjes en lijken haar ouders iets voor haar achter te houden…

 

Exclusieve kussensloop?

Ja! Je las het goed! De kussensloop die je op de bovenstaande foto ziet, is exclusief gemaakt voor de sleepover. Je kunt het dus NERGENS kopen! Alleen hier op The Confession of a Book Nerd kun je er eentje bemachtigen!

Hoe kun je het pakket winnen?

1. Volg mijn blog op Bloglovin’
2. Like mijn blog op Facebook
3. Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet aan de winactie en wat je allemaal gedaan hebt.

Extra kans maken?

 • Deel dit bericht openbaar via Facebook  (+2)
 • Volg mijn blog op Twitter (+1)
 • Deel je droom op een papiertje via Instagram en/of Twitter met de hashtag #deeljedromen! (+6)

De winnaar wordt getrokken en bekend gemaakt op 31 mei! Succes!

 

Voorbeelden van de #deeljedromen-actie:
Gemaakt door Marcia van Oog op de Toekomst

Gemaakt door Marcia van Oog op de Toekomst

16 thoughts on “WIN! Een gesigneerd exemplaar van DrOmEN en een exclusieve kussensloop

 1. Ik wil dit boek echt enorm enorm graag lezen.. 15 jaar en een boek uitbrengen.. Vind het zo onwijs tof!! Ik ben giga benieuwd naar het verhaal!! En een gesigneerd boek maakt het altijd weer net iets unieker en specialer!! En Sara heeft een prachtige achternaam!! Die delen we een klein beetje! Alleen is de mijne zonder T!! (Bloglovin, Facebook en gedeeld!)

 2. Superleuk! Ik volg je op alle mogelijke sociale media, heb het bericht op facebook gedeeld,… Ook een leuke foto komt snel op instagram én twitter! De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn verjaardag, dus het is wel een droom om als winnaar uitgekozen te worden 😀

 3. Heey Audrey! Ik vind het nog steeds jammer dat het zo vlak voor mijn examens was, anders was ik echt gekomen! 🙂 Ik vind je winactie echt te gek! Ik heb alles gedaan en de briefjes komen je kant op, had ik je al eerder beloofd! 🙂 ♥

 4. Ik volg je overal en ik zou heel graag winnen want ik vind het ontzettend jammer dat ik de YA-sleepover gemist heb 🙁 ik heb ook meegedaan op instagram met de deeljedromen-actie!

 5. Ik maak heel graag kans op het boek en de kussensloop! Het boek is nieuw voor mij maar de korte inhoud spreekt me echt heel hard aan! Ik volg je blog op bloglovin en facebook 🙂 groetjes x

 6. Ik doe mee aan de winactie! Ik heb je blog geliked op facebook en ik volg je op twitter. Ik heb je niet geliked op bloglovin’ omdat ik dat niet heb ?? Ik had heel graag bij je YA-sleepover willen zijn, maar dat was een beetje ver weg. Mooi dat het leuk was! ☺

 7. Die kussensloop is gewoon fantastisch! Graag waag ik een kansje! Alle onderdelen gedaan, ook de extra.
  FB onder mijn eigen naam en Bloglovin’, Twitter en Instagram onder variaties van (@)TurtleBookwurm (foto gedeeld via Instagram)

 8. Wat een leuke winactie! Op de valreep doe ik nog even mee! Ik volg je op Bloglovin’.

  Alhoewel ik mijn droom nog wel moet bedenken, komt de foto op Instagram eraan. Ik heb wel dromen maar die zijn allemaal zo onhaalbaar dat het gewoon beschamend is, ik wil bijvoorbeeld heel graag voetballen in een vol stadion, maar ten eerste zit ik al een tijd niet meer op voetbal dus ik ben het helemaal verleerd denk ik, en ten tweede denk ik niet dat het lukt om een vol stadion te krijgen voor vrouwenvoetbal.
  Maar gelukkig is er 1 plek waar dit wel kan, namelijk in mijn dromen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.