Dear Book Nerd Book Club

Julie Kagawa komt ook naar België!

Hoelang hebben we niet moeten wachten tot er eens echt iets werd georganiseerd in België! Oké, het Clavis-event afgelopen april was al de bom. Maar nu komt ook nog eens deze geweldige fantasy-schrijfster ons gedag zeggen in België!

Voor degenen die het toch niet zouden zien zitten om af te zakken naar de vaste stek van Dear Book Nerd Book Club, onze Belgische YA-club, in Brugge heb ik heel goed nieuws! We gaan een geweldig feestje vieren in de Starbooks in de Metropolis van Antwerpen op 1 oktober. Deze speciale boekenwinkel is gespecialiseerd in comics, boeken, bordspellen en wat voor leuks je ook maar kan verzinnen.

12182384_755927284514060_1889996878_n.jpg
Dit is een foto van mij (vorig jaar op de boekenbeurs) met Julie! Kijk dan naar mijn gezicht!

 

Als je al dacht dat het geweldig was dat Julie kwam, nou dan wordt het nog geweldiger! Om 19u 30 begint het event. (Moeten je ouders ver rijden? Nou dan kunnen ze in de Kinepolis, die zich in hetzelfde gebouw bevindt, een filmpje pakken!) Meteen na de start van het event mag ik Julie interviewen. YESSS! I KNOW! Het wordt AAAAAAH! Na mijn kort interview, mogen jullie (ja, jullie) alles aan Julie vragen! Heb je al altijd een vraag gehad over haar boeken en alleen zij kan erop antwoorden? Dan is 1 oktober de dag van je leven.

Om 20u15 start dan het beste van alles! Je kunt je boeken laten signeren en boven dat alles kun je ook nog eens op de foto. Wat je maar wilt! (Die aantal minuten zijn van jou en van niemand anders!) Voorlopig is er nog geen limiet op het aantal boeken die je mag laten signeren, dus je zult een geweldige unieke collectie weer terug naar huis kunnen nemen.


ALLE INFO

1 oktober van 19u30 tot 21u

Boekhandel Starbooks – Groenendaallaan 394, Antwerpen


AANMELDEN

Het event is helemaal gratis! Je hoeft je alleen aan te melden op Facebook door ‘gaat’ aan te duiden bij het Facebook-event en dan krijg je op het event zelf een gratis drankje.

Hier vind je de link waarop je je moet aanmelden: https://www.facebook.com/events/101554363640271/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1473872620950316


En nu de belangrijkste vraag:

Wie komt? Wie komt! Wie komt?!

5 thoughts on “Julie Kagawa komt ook naar België!

  1. Wat leuk dat je haar mag interviewen. Ik heb haar vorig jaar op de Boekenbeurs ontmoet en ze echt een heel sympathiek iemand. Zodra Harper Collins dit evenement had aangekondigd heb ik het in mijn agenda genoteerd. Alleen … je raad het al zeker. Net die keer dat er iets tof wordt georganiseerd voor Vlaamse Boekenfans kan ik niet. Een van mijn beste vriendinnen doet immers haar verjaardagsfeest én vermits het de vriendin is op wiens huwelijk ik getuige mocht zijn … Tja, Julie heb ik al eens mogen ontmoeten maar blijkbaar gaat het dus nog iets langer duren vooraleer ik jou eens in het echt kan spreken.

    1. Ah dit is echt jammer! Maar ik weet zeker dat die tijd echt wel nog eens gaat komen! Misschien eens op de boekenbeurs of zo? Toch ben ik er zeker van dat het andere feestje ook geweldig gaat zijn. Zoiets mag je eigenlijk ook niet missen hé! 😉 En ze is idd een geweldige dame! Ik heb haar kort gesproken op de boekenbeurs tijdens de signeersessie. Ik kijk er echt naar uit om haar nog eens opnieuw te ontmoeten! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.