Persoonlijk

Een geweldige zomervakantie

School is toch iets waar ik de afgelopen twee maanden bijna nauwelijks aan gedacht heb. Maar plots was-ie daar weer: de langverwachte één september. Ondertussen zijn we al halverwege de eerste maand school. Des te meer reden om nog eens gelukzalig terug te kijken.

Deze zomer heb ik zoveel gedaan en ik kan het bijna niet geloven. Ik heb echt genoten van mijn vakantie! (Nou ja, dat doet iedereen waarschijnlijk wel!) Op dit moment heb ik alweer mijn eerste dagen school achter de rug. Boeken kaften, zenuwachtig worden omdat leerkrachten het niet kunnen laten om je al te vertellen welke verschrikkelijk nuttige en onnuttige dingen je gaat zien en na een lange tijd je vrienden weer terugzien, dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Maar vandaag schrijf ik voor jullie een korte herinnering over mijn zomer!Blog Header (1)

Ik ging aan de slag met The Confession of a Book Nerd

Ja, je merkt het ondertussen wel al… Mijn blog kreeg een gloednieuw jasje. Eentje waar ik echt wel trots op ben. Ik ben nu ook actief leukere grafische dingen aan het maken om elke blogpost op te leuken. Als jullie vragen hebben over hoe ik alles heb gedaan en waar ik gratis hulpmiddelen heb gevonden om mijn blog er net zo professioneel uit te laten zien als die van iemand anders: vraag maar gerust!

Ik ging op reis

In het begin van de zomer ging ik samen met mijn grootouders, zoals elk jaar, op reis. Meestal doen we dan een kleine citytrip, maar dit jaar gingen we voor een romantische tour in Normandië. We sliepen in een geweldig kasteel, bezochten veel kastelen en deden (nou, ik deed) alsof we in een boek van Sarah J. Maas beland waren. Super dus!Literair op stap

Ook kon ik het weer niet laten om deze zomer weer af te reizen naar Nederland voor het YA Summer Camp van Storm Publishers die deze keer plaatsvond in de Langenberg. Net zoals ik had verwacht was het een geweldige (ook leerrijke) week die zeker en vast langer had mogen duren. Ik heb zoveel plezier beleefd en heb zo’n leuke mensen leren kennen. Kortom: na juli had ik al de maand van m’n leven beleefd.Het YA Summer Camp 2016

Ik las echt wel veel

Voor sommigen zal mijn aantal boeken die ik heb gelezen deze twee maanden echt niet veel zijn, maar ik moet zeggen dat ik echt trots ben op mezelf. Ik heb eigenlijk weer eens tijd kunnen maken om mijn TBR-stapel te verkleinen. Ik ontdekte andere genres, las de boeken waar ik al maanden naar uitkijk, dus het was echt wel geslaagd. Hier vinden jullie een lijstje van de boeken die ik in juli en augustus heb gelezen! (Van deze in het roze kun je al een recensie op mijn blog vinden!)

 1. Staalhart van Brandon Sanderson
 2. Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling
 3. Vervloekt van Josephine Angelini
 4. Rebel van Julie Kagawa
 5. Jager van Julie Kagawa
 6. Rood van Pierce Brown
 7. Furthermore van Tahereh Mafi
 8. Phobos van Victor Dixen
 9. Verkeerd Verbonden van Rainbow Rowell
 10. Steenkoud van Jennifer L. Armentrout
 11. Ademloos van Jennifer L. Armentrout
 12. Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits
 13. Secret manuscript waarover ik jullie nog niets mag vertellen…
Ik ging gaan werken

Heel augustus kon je me vinden in Bakkerij Notre Dame in Knokke-Heist! Ik moest, ja, vroeg opstaan, maar ik heb me ontzettend geamuseerd. Het was elke dag weer wat anders én ik heb de lekkerste koffiekoeken allemaal één keer kunnen uittesten. Al ben ik van de taartjes gebleven, want dat zou anders niet goed zijn gekomen. Waarom ik heel de maand ben gaan werken kun je hier lezen. Het was zo de moeite waard!

Ik deed ik stiekems met Marcia

Een van de leukste dingen aan een leesclub is dat je de geweldigste mensen leert kennen. Zo hebben ik en Marcia van de blog Oog op de Toekomst samen een middag geweldige dingen gedaan. Ondertussen heb ik ook al mogen tonen wat dat stiekems was! Ja, we hebben samen een YouTube-video gemaakt over het leuke boek Phobos van Victor Dixen. Hieronder (ik kon het weer niet laten) vind je de link naar het filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=ZhV64ZHroJI

Ik deed natuurlijk ook nog veel meer

Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen. Ongelofelijk leuke mensen. Ik heb afgesproken met vriendinnen (en eens random op een trein gestapt…) Kortom, ik heb een geweldige vakantie beleefd!

Hoe was jullie zomer?

 

 

2 thoughts on “Een geweldige zomervakantie

 1. Wat leuk dat je zo’n toffe vakantie achter de rug hebt. Ik vond de vlog die je samen met Marcia hebt opgenomen echt goed. Super ook dat je nadien ook de bloopers te zien kreeg. Ik denk echt dat ik me ontzettend vaak zo verspreken om dan vervolgens (zeker als je met twee bent) de slappe lach te krijgen.

  1. Yep! Zo is het eigenlijk ook wel gegaan eigenlijk. Voor het filmpje van 4 minuten hadden we denk ik een uur filmmateriaal. Echt leuk dat je het leuk vond! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.