Dear Book Nerd Book Club

Ik wil jullie niet jaloers maken,

maar ik doe het toch…

Ik denk niet dat ik het jullie nog moet vertellen dat ik een giga-fan ben van een aantal schrijfsters: Krystal Sutherland, Jandy Nelson en Tahereh Mafi. Deze 3 ongelofelijke vrouwen schrijven de mooiste boeken. Echt waar!

De teleurstelling van YalFestNL

Zoals de meesten van jullie al weten was één van mijn grote idolen dus aanwezig op het YalFestNL in Utrecht. (Je mocht geen boeken laten signeren, maar daar had ik echt vrede mee.) Ik keek eigenlijk al heel het jaar uit naar dat ene moment waarop ik even een babbeltje kon slaan met Tahereh Mafi. Eigenlijk weet ik niet echt wat ik zou gezegd hebben, maar wat ik zeker weet, is dat ik iets gezegd zou hebben. Helaas mocht je alleen even 20 seconden “Hi” zeggen tegen alle auteurs, een flits zien en weer van het podium afstappen. Dus toen ik 6 uur in totaal in de auto had gezeten en mijn droom niet echt was uitgekomen, was ik best teleurgesteld. Dit jaar schijnt YalFestNL anders te zijn, maar nog steeds heb ik geen kaartje willen kopen.

13076954_998563103531553_1124865899093023844_n
Oké, ik hield er wel deze coole foto aan over…

Toen leerde ik de liefste mensen ooit kennen

Blijkbaar ben ik heel enthousiast wanneer ik over Tahereh Mafi praat, want telkens weten alle deelnemers van mijn leesclub welke boeken en auteurs mijn favorieten zijn. Dus nou ja, toen kwamen ze met een aantal verrassingen voor me.

1+1=2

Toen er ergens in februari bekend werd gemaakt dat Ransom Riggs en Tahereh Mafi (al signeerde ze niet officieel) naar België zou komen, was ik echt buiten zinnen. Ik ging al naar YalFest, maar dat was nog beter. Helaas voor mij viel het event net in de week wanneer ik met school naar Engeland ging. Alweer pech dus. Maar Céline van Portable Magic komt als sinds het begin naar Dear Book Nerd Book Club én zij ging wel. Ik mocht van haar dus mijn boek van Ransom Riggs meegeven en hoewel ik maar een handtekening verwachtte, had ik er plots twee. Als je de foto ziet, weet je meteen wat ik bedoel!IMG_1166[1].JPG

Tahereh Mafi had in mijn boek ook graag een handtekening gezet! LOOOK! SO PRETTY! Dus ehmm dat dat ik niet verwacht! Nogmaals bedankt Céline!

Advanced Reading Copy – Not for sale

Hier in België vind je echt de meest enthousiaste Book Nerds. Eén meisje die waarschijnlijk aan de top staat van die meest enthousiaste Book Nerds gaat naar mijn leesclub. En toevallig ook naar de hemel onder de Book Lovers. In mei ging ze namelijk naar Book Expo America in Chicago. Van dat event bracht ze denk ik 53 boeken mee, bijna allemaal gesigneerd en meestal ARC’s van de mooiste grootste releases van de zomer en het najaar. Misschien kun je nu al raden waarvoor ze nog eens in de rij is gaan staan.

IK HEB EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR VAN FURTHERMORE EN HET LIGT OP DIT MOMENT NAAST ME! IK MAG HET AL LEZEN! AAAAAAAAH! Het is zo zo zo mooi! Ik ben zo ontzettend blij! Echt waar! Sorry als jullie nu jaloers zijn, maar ik moest iedereen erover vertellen.

Binnenkort komt er dus een recensie aan van dit nieuwe boek! Op dit moment ben ik al halverwege, maar ik verklap jullie nog lekker niet wat ik ervan vind…

Dus mijn excuses voor deze post….

6 thoughts on “Ik wil jullie niet jaloers maken,

  1. I. WANT. FURTHERMORE. Wat GAAF dat je handtekeningen van je favo auteur hebt, kon ik er maar eentje van J.K. Rowling krijgen… Er wordt van alles voor je geregeld, achter je rug om, hoe AWESOME moet het zijn als het dit soort dingen zijn! Ik fangirl in gedachten met je mee, Audrey! Ik ben superbenieuwd naar de recensie van Furthermore!

  2. Hé, je enthousiasme moet je gewoon soms eens van de daken kunnen roepen. En dit lijkt me daar echt wel aanleiding toe te geven. Ik blijf jouw foto vanop YALC-fest trouwens geweldig vinden. Niet braaf geposeerd maar echt een leuke groepsfoto.

    1. Haha! Dank je! Ik hou echt van Tahereh Mafi! 😉 Ja, ik ben ook best trots op mijn YalFest-foto, want nou ja, het is mijn enige herinnering van het event! 😉 Plus, iedereens gezicht! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.