Book Nerds

Hallo, nieuw jasje!

Je zou het bijna niet geloven, maar ik heb net een hele dag gezwoegd om de nieuwe The Confession of a Book Nerd online te krijgen. (En tevreden te zijn!) Mijn haar zit helemaal in de war en mijn hoofd doet lichtjes pijn, maar op dit moment kan ik niet gelukkiger zijn!

Het was een ontzettende frustrerende dag. Ik heb de hele dag gesleuteld aan het thema, een paar keer serieus gevloekt op de computer en beseft dat informatica studeren helemaal niets voor mij is. Gelukkig had ik al een handleiding gekregen van de geweldige Eline van All The Feels! (Echt waar bedankt! Zonder jou zou ik volgende maand nog bezig zijn geweest.) en had ik Lis van Pluizenbol al eens mogen raadplegen over hostings en zo. Kortom: ik kende er niets van, maar het is toch gelukt. En verrassend, ik heb me enorm geamuseerd!

Wat is er veranderd?
  1. De domeinnaam! AAAAAAAAAH! I proudly present: theconfessionofabooknerd.be. Op dat vetgedrukte ben ik mega trots!
  2. De lay-out! Ik heb maandenlang gezocht naar een lay-out die niet te duur was en uiteindelijk vond ik deze gratis! (Wauw, hé) Oké, de header was niet inbegrepen, want die heb ik zelf gemaakt! Ik wou wat kleur, en wauw, ik ben zelf nog niet bekomen dat de header zó mooi is geworden. (Thanks to deze website!)
  3. Er is eindelijk een persoonlijke begroeting -> zie de geweldige foto!
  4. AAAAH! Het is gewoon helemaal anders en toch weer niet, want ik schrijf nog altijd met heel veel plezier voor mijn blog!
Nog op de to do-list
  1. Nu ik mijn domeinnaam en nieuwe lay-out heb, ga ik ook een instagram-account aanmaken. Als ik er ééntje heb aangemaakt, dan ga je hier vanonder een slider zien met alle foto’s die ik plaats! Daar kijk ik dus enorm naar uit!
  2. Blijkbaar werken de sociale media-icoontjes nog niet echt, maar daar vind ik binnenkort iets op. Nu ga ik nog even genieten en eventueel naar Say Yes To The Dress kijken…
  3. Mijn bloglovin’-volgers overzetten. Ik heb geen idee hoe ik dat ga moeten doen. Dus als iemand weet hoe het moet, dan mag je dat me gerust zeggen!  Ondertussen heb ik het gevonden en kan je me dus hier volgen!

 

Hier moet je even niet op letten

Aangezien dit een nieuwe lay-out is en ik mijn oude blog helemaal heb moeten overzetten, zijn er een aantal dingen verschoven in mijn oude posts. Zo heb ik ook niet echt meer een media-bibliotheek met mijn oude foto’s, dus de meeste van mijn uitgelichte afbeeldingen die altijd bovenaan de posts stonden zijn verdwenen. Ik ga ze niet meer allemaal terugzetten, want dat zouden er meer dan 250 zijn… Dus als je even op een oude post komt, het kan er een beetje raar uitzien. Sorry daarvoor, maar ik kan er niets aandoen. 😉

Jullie zijn geweldig

In augustus bestaat The Confession of a Book Nerd twee jaar! (Geweldig, dat jullie altijd terugkomen!) Ik ben dus ontzettend dankbaar dat jullie zo graag mijn schrijfsels lezen. Hmm, misschien komen er wel leuke bedankjes aan… 😉

Ook heel erg bedankt om mijn enquête een aantal weken terug in te vullen! Ik heb er zo veel uit geleerd en ik was op een bepaald moment echt helemaal ontroerd door al jullie lieve complimentjes! Ja, ik heb een klein hartje…

Hopelijk genieten jullie dus net zo veel als ik van de nieuwe The Confession of a Book Nerd! (Because the best is yet to come!)

PS: heb je nog opmerkingen over de lay-out of dingen die ik over het hoofd heb gezien! Laat dan gerust een comment achter. 😉

 

9 thoughts on “Hallo, nieuw jasje!

    1. Dank je wel, Marcia! Ik heb echt heel de dag aan mijn blog gewerkt. ECHT. Ahhggrrr. Maar het was echt wel de moeite waard! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.