Persoonlijk

Ik sta met mijn hoofd in een magazine!

Je gaat het nooit geloven, maar in september nam ik eens een sprong in het diepe. Iemand contacteerde me namelijk dat er een jongerenmagazine in Brugge ging komen en dat ze er graag iets met literatuur in wilden. Nou ja, ik doe alles om de boekenliefde te verspreiden, niet?

BLVRD Magazine is hét magazine over/voor jongeren in Brugge. Nadat de voorganger een stille dood is gestorven, besloten een aantal mensen om weer een magazine op poten te zetten. En hoe?!IMG_3663[1].JPG

Ik had eerlijk verwacht dat het magazine een soort krantje ging zijn dat je wel in elke koffiebar tegenkomt, maar dat is niet zo. Het staat vol prachtige foto’s (van zo’n getalenteerde mensen), de vormgeving is zo strak en tegelijkertijd héél mooi én het staat vol leuke content over Brugse artiesten, ondernemers – eigenlijk iedereen die interessant is.IMG_3660[1].JPG

Ik had niet verwacht dat ik andere dingen ging schrijven die niet over literatuur gaan, maar dat heb ik dan toch nog gedaan. Ik mocht samen met een vriendin vier pagina’s vullen over alle in-en-outs over mijn school, het KA. Daarbij mocht ik ook nog iets schrijven over aMAZe, een jongeren cultuurproject van het Cultuurcentrum in Brugge én interviewde in twee dichters Yannick Dangre en Miriam Van Hee voor een artikel voor de Bibliotheek van Brugge.IMG_3661[1].JPG

Ook al heb ik niet zo heel veel gedaan, ben ik ontzettend trots op magazine. Vorige week was de officiële release in The Flat Flamingo en dat was echt spectaculair. Er waren lekkere hamburgers (hmmm) en je kon met iedereen een praatje maken. En natuurlijk kon je het magazine helemaal bewonderen.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.