Book Nerds

Cover Reveal – Verstrengelde Vleugels | Part III

Vanessa Gerrits is het grote voorbeeld voor jonge schrijvers. Zij durfde het jaren geleden aan om haar eerste boek, Tweedehands Vleugels, zelf uit te geven. Nu heeft ze een contract bij Dutch Venture Publishing én deze zomer komt het laatste deel in haar trilogie uit. Speciaal voor haar, mag ik een deel van de cover van Verstrengelde Vleugels bekendmaken!

Vanessa Gerrits is niet alleen een schrijfster waar ik oprecht naar opkijk, maar ze is ook een goede vriendin geworden. Als vaste bezoeker van de leesclub, is ze niet meer te missen tijdens onze boekenpraatjes. Dear Book Nerd Book Club was zelfs vermeld in het dankwoord van het boek. Tja, daar moest ik stiekem bij huilen toen ik dat zag, want dat betekende heel veel voor me. (Ja, ik weet het: Audrey, je bent veel de sentimenteel…)

Ook heeft Chiara a.k.a Chiara-Giselle een kleine rol in het nieuwste boek! Chiara is een leesclubvriendin, dus ik ben héél erg benieuwd wat Vanessa daarvan heeft gemaakt. Daarom alleen al moet ik het boek hebben.

Daarom ben ik ontzettend blij dat ik vandaag voor jullie een tipje van de sluier mag oplichten. Ik heb al de afgewerkte cover gezien en die is echt leuk! Vanessa heeft dus echt weer haar skills laten zien. Maar oké. Goed. Zijn jullie er klaar voor? Ja! Kun je het al een beetje zien?COVER REVEAL 3.jpg

Om de volledige cover reveal én alle in-and-outs over het boek moet je maandag 11 december bij Vanessa zijn op Mijn B.I.E.B!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.