Persoonlijk

Examens gedaan, maar wat nu?

Je hebt het gemerkt of niet, maar heel mijn maand juni stond in het teken van mijn examens. Gisteren mocht ik eindelijk mijn resultaten ophalen én dat was beter dan verwacht. Ik ging met spetterende punten naar huis, maar nu? Het is vakantie en daar heb ik zo naar uitgekeken! In deze post vertel ik je waarom!

Juni was een zware maand. Ik had wat last van een leerdipje en al die mooie boeken die maar bleven binnenstromen hielpen niet echt. Toch sleurde ik me door die vervelende periode heen én las ik nog eens 5 boeken. (Ja, vraag me niet hoe ik dat laatste heb gedaan…) Zo las ik onder andere Een miljoen werelden met jou, Op de rand van het niets, De wereld achter het hek, Un secret (een Frans boek) en Gilded Cage. In het kort, het was niet altijd een ondragelijke periode, want naast die geweldige boeken had ik ook nog heel veel geweldige dingen om naar uit te kijken!IMG_3127[1]

Juli zal nog nooit zo druk zijn…

Ik denk dat ik nog nooit zo’n druk gevulde zomervakantie zal hebben. In juli zal ik welgeteld 4 dagen thuis zijn. Tja, vraag me niet hoe ik dat gedaan heb. Morgen, op 1 juli, houden we met Dear Book Nerd Book Club een leesclub over Op de rand van het niets van Corinne Duyvis. De dag erna ga ik naar Breda voor de Hebban Club-dag. Dat beloofd ook weer een geweldige dag te worden! Twee dagen later vertrek ik dan met mijn grootouders naar Straatsburg voor een aantal dagen. Ik weet nog niet precies wat ik daar zal doen, maar het wordt ongetwijfeld gezellig. Niet veel later ga ik ook nog een dag of drie gaan kamperen met mijn vriendinnen.  En daarna ga ik negen dagen op reis naar Griekenland. Dan kom ik de 26ste terug om dan de dag erna te vertrekken naar Londen met een aantal boekenvriendinnen naar het befaamde YALC!

Zoals ik al zei: druk!

Het wordt een drukke maand juli, maar daar kijk ik zo naar uit! Ik ga een aantal nieuwe plaatsen verkennen en me rot amuseren met de beste vriendinnen. Ik wil ook nog tussendoor een aantal boeken lezen, maar ja zoals je ziet ga ik veel onderweg zijn. 😉 Ik kijk het meest uit naar de reis naar Griekenland, want ik heb ooit in een ver verleden een jaar Grieks gestudeerd én ik volg nog altijd Latijn. Het is dus zowat een droom die uitkomt. Ook naar YALC kijk ik reikhalzend uit! Ik heb al vernomen dat er een aantal geweldige auteurs gaan komen én dat er ook veel bloggers uit Nederland aanwezig zullen zijn. Dat klinkt dus de meest gezellige plek om je te vertoeven in de vakantie.

Augustus is werkmaand

Ja, zoals vorig jaar ga ik weer heel de maand gaan werken in een bakkerij in Knokke. Ik ga waarschijnlijk weer 6 op 7 dagen werken, dus dat zal ook niet veel vakantie worden. MAAR! Het geld dat ik verdien gaat natuurlijk naar leuke dingen zoals reisjes of de grote vrijwilligersreis die ik zal maken in de paasvakantie naar India. Toch heb ik wel al een aantal leuke dingen op de planning staan. Zo organiseer ik weer een leesclub op 19 augustus (TEVENS MIJN BLOGVERJAARDAG!). Deze keer gaan we op verplaatsing naar Leuven om ons daar te vertoeven in de leukste boekenwinkel/café van België. Natuurlijk gaan we dan ook nog de stad onveilig maken. Dat past precies bij De Kids of Appetite, het boek dat verkozen is tot ons augustus-boek.

Geen blogpauze?

NEEN! Ik haat het als bloggers een blogpauze inlassen omdat ze zogezegd minder gelezen worden in de vakantie. Ik blog graag voor mezelf en ook al zal ik misschien niet veel tijd hebben, ik zal mijn best doen op leuke posts te doen verschijnen op The Confession of a Book Nerd. Hopelijk kijken jullie uit naar wat leuke recensies, reisverslagjes en nog veel meer deze zomer! 😉

Hebben jullie al leuke plannen voor deze zomer?

3 thoughts on “Examens gedaan, maar wat nu?

  1. Super dat je harde werken met uitstekende punten beloond werd. Nu kan je echt volop van je vakantie genieten. Eigenlijk heb ik geen specifieke vakantieplannen al zou ik het wel heel erg leuk vinden mocht ik uit mijn leesdip geraken. Als dat lukt ga ik ongetwijfeld veel meer lezen én af en toe ook wat knutselen naast het bloggen.

    1. Haha, dank je wel! Wat jammer dat je een leesdip hebt! Mijn remedie tegen die vervelende ‘ziekte’ is altijd een van mijn favorieten herlezen. Daardoor krijg ik weer helemaal de vibe te pakken en kan ik er weer helemaal tegenaan! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.