Book Nerds

De nieuwste boeken in mijn boekenkast

De afgelopen weken heb ik ontzettend veel nieuwe boeken mogen verwelkomen in mijn boekenkast. Mijn goede voornemen om in 2017 minder boeken te krijgen, kopen of wat dan ook werd meteen in de grond geboord, want halleluja: waar kwamen als deze boeken vandaan?

De Sprookjesverteller – Antonia Michaelis

Dit jaar ben ik nog steeds lid van Hebban YA-club van de 10 en daar ben ik ontzettend trots op! Ik zie het jaar zo ontzettend zitten. Ik ben helemaal enthousiast. We mochten dan ook meteen weer een boek lezen voor onze Hebban Spot, dat je zeker in de gaten moet houden! Ook al kwam De Sprookjesverteller al in 2012 uit in de Duits, Lemniscaat geeft dit boek nu weer uit! Het boek intrigeert me enorm omdat het me zo’n uniek verhaal lijkt. Meer info over dit boek, vind je hier.IMG_1965[1].JPG

Raven (Slaves #1) – Mariam Borgermans

Ik moet Emmy en Liesbet enorm bedanken voor dit boek! Ik won het namelijk tijdens de Boeken Adventskalender 2016. Ik heb heel veel goede recensies gelezen over deze kanjer, dus ik ben echt wel blij dat ik dit boek heb gewonnen. Ook is het geweldig om een boek te lezen van eigen bodem, want naar mijn mening doe ik dat nog steeds te weinig. Ik ben dus heel erg benieuwd naar deze sciencefiction!

Sneeuw als as – Sara Raasch

Dit boek staat naar mijn gevoel al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje. Nee, serieus. Ik was dus mega blij dat HarperCollins Holland dit boek ging uitgeven. Ik kreeg uiteindelijk dit boek als verrassing in mijn brievenbus al recensie-exemplaar. Op dit moment ben ik er zelfs in bezig en tot nu toe vind ik het echt een leuk boek. Ben zeker benieuwd wat het boek zal brengen.IMG_1876[1]

Koningin – Aimée Carter

Ik ga eerlijk zijn dat ik helemaal niet weet waarom ik samen met Sneeuw als As dit boek in mijn brievenbus kreeg. Dit boek is namelijk het slotdeel van de Blackcoat Rebbelion-trilogie en ik heb zelfs nog niet het eerste deel gelezen in deze serie. Ik ga dus eens snel opzoek moeten naar de rest van de serie, want ik ga die anders niet kunnen recenseren heb ik zo de indruk…

Between – Jessica Warga

Ik kocht dit boek bij het geweldige initiatief van Sasha. Zij organiseerde voor Music for Life een eerlijke boekenwinkel. Iedereen kon daar boeken achterlaten en kopen voor een prijs die zij zelf beslisten. Omdat ik Between een jaar of drie geleden las, maar het wel het eerste boek was waarbij ik oprecht heb gehuild, kocht ik die. Ja, echt waar. Ik moest die gewoon in mijn boekenkast hebben.

De Mime Orde – Samantha Shannon

Ook hier moet ik weer de geweldige Sasha bedanken voor het sponseren van dit boek in haar eerlijke boekenwinkel. Ik heb het eerste deel in mijn boekenkast staan en vermits de kans zeer groot is dan Samantha aanwezig zal zijn op YALC waar ik deze zomer naartoe ga, vond ik het geweldig dat ik dit boek kon kopen en dan nog eens een goed doel kon steunen. Heel benieuwd dus naar dit boek?

YA- Summer Camp Bundel 2016 – alle deelnemers van het kamp 2016

Dit is het boek waarop ik het meest trots ben dat ik het deze maand aan mijn boekenkast heb mogen toevoegen. Met mijn eigen verhaaltje shine ik in het boekje vol met kortverhalen van geweldige vriendinnen. Ik ben zo benieuwd om iedereens werkje te lezen. Hier vind je alvast een foto van het begin van mijn verhaal. Misschien zet ik het wel eens online op mijn blog. (Wie weet… ) IMG_1962[1]

Welk boek maakt jou heel trots dat je het aan je boekenkast hebt mogen toevoegen?

 

 

 

6 thoughts on “De nieuwste boeken in mijn boekenkast

    1. Dank je wel! Ja, dat boek is echt prachtig. Op dit moment heb ik De Kids of Appetite besteld, dus daar gaat m’n zakgeld al weer. In maart koop ik dan Cress, want ik kijk al zo lang uit naar het boek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.