Dear Book Nerd Book Club

De Dear Book Nerd Ruilbeurs-buit

Na de geweldige leesclub van Hof van Doorns en Rozen, hadden we ook een ruilbeurs gepland. Iedereen kon hier dus naar hartenlust haar boeken ruilen. Een heel goede oplossing als je als Book Nerd al even te veel geld hebt uitgeven aan dingen zoals boeken.

Op de leesclub en ruilbeurs waren een aantal bloggers aanwezig! Ik zet ze even op een rijtje, want ze verdienen een applaus omdat heel wat van hen van de andere kant van België kwamen. En met het treinverkeer hier in België was het een hele opgave om af te zakken naar het nederige Brugge!

Natuurlijk ook een groot applaus voor alle andere deelnemers, want ook jullie waren top!

Mijn buit

Ik ben nog nooit naar een ruilbeurs geweest, dus ik wist niet echt hoe alles in elkaar zat. Toch moet ik zeggen dat het aardig is gelukt! Vanessa stelde immers voor om gewoon alle boeken uit te halen en dan gewoon te bieden op elk boek. Ik merkte al snel heel wat leuke boeken op en begon te bieden!

IMG_0911[1].JPG

 1. Zo ruilde ik Misty Falls van Joss Stirling voor Lef van Jeanne Ryan
 2. Ik ruilde met Vanessa mijn IJskoud van J. Lynn voor Vervloekt van Joséphine Angelini.
 3. Ik gaf ook aan iemand mijn soortgelijke Wreck This Journal weg.
 4. Met Sharon ruilde ik mijn Designerjurkje vs. spijkerbroek van Lola Douglas voor Inside Out van Maria V. Snyder.
 5. Van Sasha kreeg ik het geweldig boek Dorothy must die van Danielle Paige! Nogmaals bedankt, Sasha!
 6. Met de mysterieuze boekenbon van mijn opa kocht ik Witheet van Jennifer L. Armentrout.

Kortom: deze Book Nerd is gelukkig!

Ik wil dit ook eens organiseren! De tips and tricks!
 • Weet je, dit is ook iets wat je gewoon met je vrienden kan doen! Je hoeft er helemaal geen groot event van te maken. Heeft je goede vriendin net een boek uit die jij graag wil lezen, maar vond zij het niet zo goed? Bied haar een boek aan uit jouw kast en wie weet heb jij dan de kans om het boek te lezen.
 • Als je het organiseert of je gaat naar een ruilbeurs, neem dat ook mooie boeken mee en durf afstand van ze te doen. Ik weet het boeken zijn schatjes, maar als je er toch niets aan vond dan heb je nu de kans om een nieuw en mooi boek te ontdekken!
 • Heb je nog vragen? Vraag maar raak!

 Van welk boek willen jullie binnenkort een recensie lezen?

11 thoughts on “De Dear Book Nerd Ruilbeurs-buit

 1. Woohoo, een applaus voor mij! :-p Het was de lange treinrit zeker waard, en ik heb lekker kunnen lezen onderweg dus dat is ook mooi meegenomen. Nog bedankt voor de ruil, het boek is inmiddels uit en tot mijn grote verbazing vond ik ‘m heel leuk, hoera 😀 <3 Hopelijk geniet jij ook van Vervloekt (awesome book!).

  1. Yep, inderdaad een applaus voor jou! Ik ben zo blij dat je het boek leuk vond! (Ik persoonlijk vond de scheldwoorden verschrikkelijk, maar het verhaal heel leuk…) Nu moet je zeker haar andere boeken lezen! Ik denk dat ze zo jou zijn! ? PS. Ik zal zeker en vast genieten van het boek!

     1. Haha, ja! Ik vond het boek dan een beetje onrealistisch overkomen. Kunnen ze niet gewoon verdorie of zo gebruiken?

 2. Ik vond het ook echt geslaagd, zo heb ik 2 boeken gekocht in de boekhandel + 2 boeken gescoord in de ruilbeurs! & natuurlijk wat Blossom Books bladwijzers gekocht

 3. Ik ben nog nooit naar een ruilavond geweest, maar het lijkt me echt superleuk! Ik heb hier nog wat boeken die ik best kwijt zou willen dmv ruilen, dus hopelijk is er snel een ruilavond bij mij in de buurt!

 4. Graag gedaan Audrey! Hopelijk vind je Dorothy Must Die beter dan ik en kan je het boek een goede thuis geven ;). Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.