Book Nerds

#12DaysofBBChristmas: dag 9 + WIN

In de Twelve Days of Blossom Books Christmas kon je al heel wat leuke prijzen winnen en gigantisch leuke artikels lezen! Lyndsey van Burn My Book gaf mij een heel originele opdracht en ik heb zo hard genoten om hem uit te voeren! De opdracht luidde:

Schrijf een briefje zoals in De Hemel begint bij je voeten, en laat het op minimaal één openbare plek achter (met je email erop). Deel reacties die je krijgt, en schrijf ook een briefje aan de lezers om ze tot een gesprek uit te nodigen om de kerstsfeer er een beetje in te krijgen!

Aangezien in deze opdracht kreeg nu ik net in mijn examens zit, moest ik een beetje creatief zijn. NIET MAKKELIJK, maar het is gelukt ook al staarden mijn medeleerlingen me vreemd aan toen ik foto’s probeerde te nemen voor jullie…

Examens= school en studeren… Ik had niet veel tijd om naar de bib of een boekhandel te gaan, dus alle briefjes die ik heb achtergelaten, kun je eigenlijk terugvinden op mijn school. In de onderstaande slideshow kun je zien waar ik de briefjes heb achtergelaten en welke boodschap ik erop heb geschreven. Ik heb helaas nog geen reactie gehad, maar ik weet wel dat sommige de volgende dag al verdwenen waren!

Ook de laatste opdracht ben ik niet vergeten! Een lief briefje voor mijn lezers! Voor jullie liet ik ook een briefje achter:

IMG_0724[1]

Waar jullie nu allemaal op gewacht hebben! DE WINACTIE!

Jullie hebben geen idee hoe vereerd ik ben dat ik mijn favoriete boek van 2015 mag weggeven! Werkelijk de droom van een blogger om écht het mooiste prachtigste en poëtische boek dat je ooit hebt gerecenseerd te mogen weggeven. Hebben jullie al door over welk boek het gaat? Nee, DE HEMEL BEGINT BIJ JE VOETEN, lieverds!

Wat moet je doen om dit snoesje te winnen?

 • Like de Facebook-pagina van Blossom Books
 • Volg mij op Bloglovin’ of via  Facebook
 • Laat een memorabele reactie achter! Met andere woorden: deel de boodschap die je al heel lang eens met een onbekende persoon wil delen. Het maakt niet uit wat, als de woorden maar iets waard zijn.

Extra kans?

 • Bij deze winactie kun je maar liefst 5 keer extra kans maken! Hoe? Laat zelf een briefje achter op een openbare plaats met iets speciaals/belangrijks/veelzeggends erop. Wie wil dit nu niet eens in zijn leven gedaan hebben? Neem net zoals ik er een foto van en stuur hem door naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com! Met al jullie foto’s maak ik dan een collage en deel ik hem met jullie in een blogpost!

De winactie loopt tot en met 23 december! De winnaar wordt gekozen door een onschuldige hand (mijn broer)! Doe dus snel mee en wie weet, kom jij op 24 december te weten dat je een extra cadeautje krijgt van de Kerstman/Blossom Books. 

Nu geef ik de fakkel door aan Katja van That Blonde Woman met de vraag:

Als je de wereld zou moeten verdelen, net zoals Noah en Jude doen in Ik geef je de zon, wat zou je dan voor geen goud willen afstaan? (Denk de bloemen, de zee, de zon, etc)

Morgen kun je dus een geweldige post van Katja verwachten! 

Met een ongelofelijke dank aan Blossom Books omdat ik dit prachtige boek mag weggeven op mijn blog!

16 thoughts on “#12DaysofBBChristmas: dag 9 + WIN

 1. Ik doe ook graag mee! En ik volgde je al op Bloglovin en Facebook (en BB ook 🙂 )
  De boodschap die ik graag aan iemand zou meegeven is: if its meant to be, it will be. Oftewel: alles vindt uiteindelijk zijn weg naar hoe het hoort te zijn, dus maak je maar geen zorgen. Alles komt op zijn pootjes terecht <3

 2. Wat een superleuke winactie! Ik doe mee! Mijn uitspraak… Reading is for Awesome people! Het staat op mijn Blossombag (sorry, niet zelf bedacht), maar ik vind het een superleuke! Als mensen mij vroegen waarom ik zoveel las zei ik of dat ik ervan hield om in een andere wereld rond te zwerven, of omdat lezen cool was! Die boodschap past wel bij mij, en ik denk ook bij heel veel andere boekenliefhebbers!

 3. De laatste tijd probeer ik een verschil te maken in de wereld. Door afval van de grond op te rapen en in de prullenbak te gooien, door mensen voorrang te geven bij het oversteken als ik fiets of autorijd, door thuis stiekem de afwas te doen als mijn ouders het niet in de gaten hebben of door iets op te rapen voor iemand als hij iets laat vallen. Voor sommigen voor de hand liggend om te doen, voor anderen absoluut niet. Maar wil je echt een verschil maken in de wereld? Één tip: begin bij jezelf…

 4. Wat een leuke invulling van de opdracht! De boodschap, die ik mee wil geven is ‘het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen’. Soms zit het even tegen, maar als je positief blijft en de positieve dingen ziet (ook al is dat in kleine dingen) dan word je zelf ook een stuk positiever. Nouja, ik like de Facebook-pagina’s en volg je nu ook op Bloglovin’. <3

 5. Wat een leuke actie, zou me heel leuk lijken als je zo iemand bent die jouw briefjes in een biebboek vindt! Het enige wat ik ooit vond waren aantekeningen die nog in een boek zaten. Oh, en ik kocht ooit een Bridget Jones boek bij de kringloop waarin stond “Lieve Ans, veel succes met afvallen”. Mijn boodschap leen ik van de geweldige Audrey Hepburn. “Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible'”. Geef nooit de moed op, vooral niet voor je iets geprobeerd hebt, er is altijd een kans dat het toch lukt! Ik volg je nu via fb en Blossom Books ook al 🙂

 6. Leuke opdracht! De boodschap die ik wil mededelen heb ik van The fault in Our Stars van John Green. Hij luidt zo: “You don’t get to choose if you get hurt in this world, but you do have some say in who hurts you.”

 7. Wat leuk! Ik zou blij verrast zijn, moest ik zo’n briefje tussen een boek in de bibliotheek terugvinden.
  De boodschap die zou meedelen is: Say yes to new adventures! (want het leven is soms al saai genoeg!).

 8. Wat ik aan iedereen mee wil geven is: Geniet van de momenten met de lieve mensen om je heen, je weet nooit wat er kan gebeuren. Vertel je loved ones regelmatig dat je van ze houdt/blij met ze bent/vrolijk van ze wordt, daar wordt iedereen gelukkig van! Vertel je moeder dat je van haar houd, je beste vriend dat je dankbaar bent voor jullie vriendschap en de medewerker van de boekhandel dat je blij bent dat ze je altijd goede adviezen geven! Spread the (book)love!

  [Ik heb geen Facebook, dus ik kan de blossombooks pagina (of hoe dat ook heet) niet liken, maar ik volg hen wel op twitter, en jou op bloglovin’ :)]

 9. Een belangrijke boodschap, die velen vaak vergeten, is dat je nóóit je dromen moet opgeven. In mijn geval, vond ik dit nogal moeilijk. Ik hou enorm veel van schrijven, maar af en toe is het moeilijk om echt je verhaal door te zetten en iets moois te creëren. Echter, doordat ik niet opgaf en doorzette, komt nu mijn droom uit: ik word uitgegeven! Door deze ervaring heb ik geleerd dat ik nooit moet opgeven in iets wat ik super graag wil, want met hard werken kom je er wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.