Persoonlijk

Oké, ik wil er weer aan beginnen!

Je hebt het gemerkt of niet, maar de laatste tijd is het heel erg stil geweest op The Confession of a Book Nerd en heel wat dingen zijn daar de oorzaak van. Tijd, is waarschijnlijk de grootste boosdoener, maar daar wil ik de komende tijd verandering in brengen!

Ik begon 24 september voor het eerst op de unief. Toegepaste taalkunde Engels – Spaans – Nederlands en het klinkt makkelijker dan het is. Het is veel werken en ook al zijn er nog maar twee weken voorbij gestreken, ik heb geen tijd meer! Natuurlijk moet ik al dat nieuws nog wennen, maar het is moeilijk om je draai te vinden. Zeker als je nog duizenden andere bezigheden hebt. Maar goed, na twee weken begint het langzaamaan wat te wennen en merk ik dat ik mijn tijd goed kan inschatten. Tijd om er weer in te vliegen dus!

Op het programma:

Ik heb nog heel wat leuke artikels voor jullie klaarstaan. Een paar book hauls, recensies én wat leuke meningsartikelen. In het kort: er komt nog héél wat leuks aan en dat wil je niet missen. (Hopelijk…)

Maar

Ik ga het mezelf ook niet kwalijk nemen als ik mijn quota van drie artikels per week helemaal niet haal. Ik ben namelijk besloten dat mijn schoolwerk de komende maanden voorrang heeft op mijn bloggen. Ik wil mezelf de tijd gunnen om me goed aan te passen en Gent wat te ontdekken. 

Ben jij ook gestart op de unief of hogeschool? Hoe stel je het? 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.