Book Nerds

Winnaar van het verjaardagspakket

Ongeveer twee weken geleden werd ik 17 en dat moest ik natuurlijk uitgebreid vieren op mijn blog! Ik gaf jullie de kans om een gesigneerd exemplaar van Sterrenstof te winnen! Vandaag, net voor ik zelf naar Italië vertrek, maak ik nog voor jullie de winnaar bekend. Ben je er klaar voor?

In november had ik de kans op Krystal Sutherland te ontmoeten, de fantastische auteur van Sterrenstof. Toen op dat speciale event liet ik een extra exemplaar voor signeren. Die avond heb ik de avond van mijn leven gehad en hopelijk krijgt de winnaar toch een beetje van mijn nostalgische gevoelens over als hij/zij het pakketje met het boek en de goodies openmaakt. Maar dan nu, Audrey stop met praten: ga over tot het echte werk.

Ik heb zoveel mooie comments gelezen en het was zo moeilijk om een winnaar te kiezen omdat ik met iedereen het eens was over welke covers de mooiste zijn! AAH! Uiteindelijk heb ik toch een keuze gemaakt en dat heb ik dan gedaan met lootjetrek. IMG_2189[1]

De gefortuneerde winnaar met de leukste comment is geworden:

Margo Mortier!

Stuur je een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met je e-mail en je verkozen Kiala-punt naar me toe? Dan zorg ik dat het boek jouw kant op komt!

Nog een fijne dag iedereen!

1 thought on “Winnaar van het verjaardagspakket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.