Winactie

WIN! The Winner's Curse van Marie Rutkoski

Joehoe! Eindelijk kan ik met jullie mijn tweede winactie delen!

Hopelijk doen jullie al allemaal mee met mijn eerste winactie waarmee je De prinses van Kiera Cass kan winnen. Zo niet? Dan kan je nog steeds meedoen!

Deze keer kun je één van mijn favoriete Engelse boeken winnen en als jullie het je nog goed herinneren bezorgde dit boek mij een bookhangover. (Ik ben, denk ik, er nog steeds niet over!)

image

Om jullie geheugen een beetje op te frissen… Hier gaat het boek over:

As a general’s daughter in a vast empire that revels in war and enslaves those it conquers, seventeen-year-old Kestrel has two choices: she can join the military or get married. But Kestrel has other intentions.

One day, she is startled to find a kindred spirit in a young slave up for auction. Arin’s eyes seem to defy everything and everyone. Following her instinct, Kestrel buys him—with unexpected consequences. It’s not long before she has to hide her growing love for Arin.

But he, too, has a secret, and Kestrel quickly learns that the price she paid for a fellow human is much higher than she ever could have imagined.

Dit is een kleine samenvatting van het boek, maar zijn jullie ook nieuwsgierig wat ik van het boek vond? Dan kan je hier ook mijn recensie van The Winner’s Curse lezen. Geen zorgen, hij is spoiler free!

Wat moet je doen om dit geweldige boek te winnen?
Extra kans maken?
 • Volg @TheConfessionOf op Twitter (+1)
 • Deel dit bericht via Facebook en/of Twitter (+2)

De winactie loopt tot en met 1 september en op 5 september wordt het boek verloot en de winnaar bekendgemaakt.

17 thoughts on “WIN! The Winner's Curse van Marie Rutkoski

 1. Natuurlijk doe ik graag mee. Blijkbaar volgde ik je nog niet via Twitter – maar daar heb ik ondertussen verandering in gebracht. Via Bloglovin en Facebook volgde ik je al langer. Ik heb je winactie meteen ook gedeeld via Twitter en Facebook.

 2. Ik ben super benieuwd naar dit boek, dus doe graag mee! Ik volgde je al op bloglovin’ en vanaf nu ook op Twitter en Facebook 🙂 en ik heb de winactie gedeeld op Twitter.

 3. Ik zou het boek erg graag willen lezen. Het klinkt er interessant! Ik volg je zowel op wordpress als op bloglovin en heb als danielle mertens zojuist ook je fb pagina geliked want dat had ik nog niet gedaan. Nu duimen maar 🙂

 4. Ik volg je op facebook en op deze blog!
  Het is de eerste keer dat ik via een blog meedoe, dus ik ben heel erg benieuwd.
  (Is dit je eigen verhaal by the way?)

 5. Super auteur! Zou heel graag dit boek van haar lezen en maak graag kans! Ik volg je op FB, Bloglovin’, twitter en wordpress (de laatsten onder (@)TurtleBookwurm).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.