Winactie

{AFGELOPEN} Win! Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson

Rarara, wat zouden we vandaag moeten vieren? Wel, vandaag viert The Confession of a Book Nerd zijn zesde verjaardag. (Ja, mijn baby is al klaar om naar de lagere school te gaan. Wat worden ze groot!) Omdat het dus een speciale dag is, heb ik dus een heel fijne winactie voor jullie in petto.

Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson verscheen al een paar jaar terug, klom meteen op de bestsellerlijsten in de UK en de US en is nu helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland te veroveren. Het boek verscheen vorige week bij Uitgeverij Volt en vandaag mag ik iemand blij maken met exemplaar van het boek.

Over het boek

Pippa kiest een wel heel gevoelig onderwerp voor haar profielwerkstuk: ze wil onderzoek doen naar de moord op Andie Bell, een tienermeisje dat vijf jaar eerder uit hun stadje verdween. De dader is niet meer in leven, maar Pippa gelooft niet dat hij het echt gedaan heeft. Samen met het broertje van de dader Ravi gaat ze op zoek naar de waarheid. Met behulp van interviews, sociale media en heel veel moed probeert Pippa de waarheid op tafel te krijgen. Al snel komen er geheimen boven die iedereen in het stadje liever verborgen had willen houden… En het lijkt wel alsof iemand tegenwerkt, zal de echte moordenaar nog leven?

Win! Win! Win!

Om deze speciale dag te vieren, mag ik van L&M Books een exemplaar van Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson weggeven aan een gelukkige lezer van mijn blog.

Hoe maak je kans?

 • Laat een reactie achter op deze blogpost door deze vraag te beantwoorden: Waarom zou jij graag Moordgids voor lieve meisjes willen winnen?
 • Deel deze winactie op een van je sociale media en vergeet mij niet te taggen!
  • Instagram: @theconfessionofabooknerd
  • Twitter: @theconfessionof
  • Facebook: The Confession of a Book Nerd

Extra kans?

Info

Deze winactie loopt tot 27 augustus 2020, 12u ’s middags. De winnaar wordt kort daarna bekendgemaakt op de blog. De winnaar dient binnen de vijf dagen zijn/haar/hun contactgegevens door te sturen, anders zal er een nieuwe winnaar worden gekozen. (Adresgegevens worden niet opgeslagen.)

De winactie is mogelijk gemaakt door L&M Books.

15 thoughts on “{AFGELOPEN} Win! Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson

 1. Ik heb gisteren net de Engelstalige voor de leesclub besteld. Maar wie deze niet heeft doet maar beter mee, want dit is echt een prachtig boek.

 2. Ik doe graag mee, want 1) ik wil dit boek gewoon graag lezen, en 2) het is nog maar de vraag of mijn bibs Moordgids wel op tijd aankopen en het zou wel gemakkelijk zijn als ik zelf een exemplaar van dat boek heb als ik toch nog naar de (voormiddag)leesclub zou komen. Dan hoef ik Nancy in elk geval niet lastig te vallen voor het hare 😉

  Nog eens gefeliciteerd met je zesde blogverjaardag!

 3. Deze lijkt me zo gaaf! Hij ligt helaas niet bij ons in de boekhandel, terwijl ik hem zo graag wil. Het zou daarom fantastisch wezen om hem te winnen!

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!

 4. Gefeliciteerd met je blog, Audrey! Ik weet al die jaren geleden in Brugge nog wel, dat we met Lobsters op pad gingen als Blossom Books ambassadeurs. Is dat alweer zo lang geleden?

  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik hier helemaal doodgegooid mee ben toen het uitkwam, haha. Een vriendin van me was op YALC, en daar waren ARCs van dit boek. Drie dagen lang kreeg ik appjes over hoe ze steeds misgreep voor dit boek en hoe ze baalde. Dit heeft dit boek in mijn hoofd geplaatst en het gaat er niet meer uit, haha. Dus ik doe graag mee!

 5. Ik wil het boek graag lezen om erachter te komen waarom zij dit onderwerp heeft gekozen..
  Welk verhaal zit er achter het verhaal

 6. Gefeliciteerd Audrey! Zes jaar is al heel wat, dus nu op naar de volgende zes jaar :).

  Ik zou graag Moordgids voor lieve meisjes willen winnen omdat ik dol ben op young adult-detectives. Sinds ik Truly Devious van Mareen Johnson las ben ik verliefd geworden op dit soort niche-genre waarvan er niet heel veel boeken zijn, dus ieder boek is in mijn ogen een aanwinst. Ik zou daarom dit boek dolgraag willen winnen, zodat ik nóg een detectivepareltje kan lezen en mijn eigen detective-brein kan laten werken om de zaak op te lossen.

 7. Aaah, gefeliciflapstaart! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze thriller. Ik zie hem zó vaak langs komen op bookstagram! Het zou bovendien een perfect verjaardagscadeau zijn, want ik ben zelf binnenkort ook jarig (al word ik ouder dan zes jaar, haha!).

 8. Dikke proficiat Audrey, wat een prestatie!

  Het boek ligt een beetje uit mijn comfortzone, maar door de grote hype ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar het verhaal 😀

 9. Proficiat met het 6 jarige bestaan van je blog!
  Ik zou heel graag het boek willen winnen want 1. ik heb het nog niet en 2. ik ben zeer benieuwd naar deze YA thriller! Ik lees jammer genoeg niet zoveel YA thrillers maar wil daar wel verandering in brengen, dus bij deze. Het lijkt me echt een geweldig boek!
  (Ik volg je overal al op en deel het even op Instagram!)

 10. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aangezien ik gek ben op thrillers en die omslag… Het lijkt me echt een super leuk verhaal en een mooie toevoeging aan mijn zeer kleine boekencollectie.

 11. Happy Birthday voor je blog Audrey! Amai al 6 jaar, ongelooflijk hoeveel je al op zo’n jonge leeftijd bereikt hebt. Proficiat! Graag loot ik mee om dit boek te winnen. Ik vind detective verhalen een leuke afwisseling om te lezen. Dit zou de eerste YA detective zijn voor mij dus ben ik er erg benieuwd naar. Als ik zou winnen kan ik misschien nog deelnemen aan de ochtend editie van de boekenclub, indien deze door zou gaan. ? Nog vele jaren! ?

 12. Gefeliciflapstaart met de zesde verjaardag van de site/blog 🙂

  “Dankzij” corona heb ik de leesmicrobe terug te pakken en dat beestje mag gerust blijven. Ik ben benieuwd naar het boek en het zou dus een cadeautje voor mezelf zijn.

 13. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  Ik was al zeer benieuwd naar dit spannende YA boek, alleen al door de titel (en flaptekst). Maar door Marcella’s positiviteit ben ik nog nieuwsgieriger geworden dan ik al was!

  Volg je op FB (eigen naam) en twitter en Instagram (onder (@)TurtleBookwurm), op de laatste twee ook gedeeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.