Winactie

WIN! Mijn (gesigneerd) verjaardagspakket

Precies vandaag, 13 maart, mag ik officieel zeggen dat ik bij de 17-jarigen hoor. Omdat ik net zo graag pakjes weggeef als krijg, geef ik een verjaardagspakket weg met een boek dat me vorig jaar zo van mijn sokken heeft geblazen. En dat is nog niet alles! Het is gesigneerd!

In mijn verjaardagspakket zit zo’n beetje van alles! Boekenleggers, uniek promomateriaal, een BB-glossy, een exemplaar van het Lemniscaat-magazine én misschien wel wat van mijn favoriete koekjes. Kortom, het is niet iets wat je kan missen. Ook zit in het pakket het boek Sterrenstof van Krystal Sutherland én het is gesigneerd door de auteur!

Henry is nooit verliefd geweest. Tot Grace aan het begin van het examenjaar bij hem op school komt. Grace is vreemd. Ze draagt jongenskleren. Ze loopt met een kruk. Ze zegt nee tegen het hoofdredacteurschap van de schoolkrant, waar Henry al jaren van droomt. Het is overduidelijk dat Grace een groot verdriet met zich meedraagt. En toch. Henry wordt verliefd op haar. Tot over zijn oren, met open ogen, met alle kans op een gebroken hart. Want als je geen risico durft te nemen voor de liefde van je leven… wanneer dan wel?

IMG_2189[1].JPG

“Heb je je ooit al eens zo overweldigd gevoeld na het lezen van een boek? Zo overweldigd dan je even in de verte moest staren, je gedachten weer mooi op een rijtje moest krijgen en de tranen die dreigen je te verraden tegen te houden? Nee?”
Mijn recensie

IMG_2187[1].JPG

Wat moet je doen om dit geweldig pakket te winnen?
 1. Like mijn blog op Facebook
 2. Beantwoord de volgende vraag in een comment: Welk boek heeft volgens jou de mooiste cover allertijden en waarom?

Dit mag ook:

 1. Volg me op Instagram of/en Twitter

De winnaar met de leukste comment krijgt dit geweldig verjaardagspakket!

De winnaar wordt bekendgemaakt 30 maart hier op de blog. Meedoen met de winactie kan t.e.m 29 maart.

PS: Je moet een Kiala-punt bij je in de buurt hebben, want het pakket wordt daarmee verzonden.

16 thoughts on “WIN! Mijn (gesigneerd) verjaardagspakket

 1. De mooiste cover serie zou voor mij toch echt wel de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi zijn, niet alleen omdat dit mijn favoriete serie is maar ook omdat ik de vormgeving prachtig vind en ook bij de boeken vind passen!

  Btw gefeliciteerd!!!

 2. Super leuke actie!
  De allermooiste cover vind ik de Engelse hardcover ‘The Wrong Side Of Right’ van Jenn Marie Thorne! Zo ontzettend mooi met die kleuroverloop (daar ben ik verliefd op) en die letters, wauw! Ik vind het soms wel heel jammer dat zulke boeken niet vertaald worden, want dan kunnen de NLse YA lezers er niet van genieten.
  Liefs!

 3. Bij book depository hebben ze van beauty and the beast een exemplaar met een vloeren hardcover met in het midden de titel en vierkant met roos en ook beauty staat erop prachtig alles aan dit boek schreeuwt ik ben een pracht van een boek lees mij een god ook binnenin is het prachtig met zelfs 3D illustraties

 4. Gefeliciteerd! ?

  De cover die mij het meest opviel is de cover van Saeculum, geschreven door Ursula Poznanski. Dit boek valt mij iedere keer op in de bibliotheek, hoeveel andere boeken er ook on heen staan. Ook bij foto’s van anderen, hoe onduidelijk ze ook zijn, ik haal het boek er altijd uit. Begin dit jaar toch maar gelezen, en ook de inhoud is leuk! Zelfs nu ik het boek gelezen heb, blijft de cover mij iedere keer roepen. Dus ik heb maar besloten dat ik hem toch moet toevoegen aan mijn boekencollectie. Mijn allereerste blogpost was dan ook de bookreview van dit boek. ?

 5. Van harte gefeliciteerd. De mooiste cover: Fulia van Joost Uitdehaag. Een mooie tekening met warme kleuren. Mooi om naar te kijken en erg uitnodigend om te lezen.

 6. Gefeliciteeeerd! En een hele fijne dag gewenst 🙂
  Ik wil Sterrenstof al heel lang lezen, dus ik doe zeker mee aan deze toffe winactie. Ik vind de cover van Sterrenstof ook zo prachtig. De mooiste cover in mijn boekenkast is denk ik wel ‘Vertrouw Me’ van Tahereh Mafi. Ik kan er elke keer weer naar kijken en toch blijf ik nieuwe dingen ontdekken. Ook vind ik de cover van De Blauwe Diamant van Jenniffer Donnelly heel erg mooi! Ik volg je trouwens op Facebook, Bloglovin en Twitter. X

 7. Gelukkige verjaardag !! Ik hoop dat je een superfijne dag hebt! Op de vraag wat de mooiste cover is kan ik echt niet antwoorden. Ik zie heel veel mooie covers maar denk dat fantasy boeken vaak wel de mooiste en speciaalste hebben. Als ik toch iets moet zeggen dan zegt die van Dorothy Must Die me wel iets, die trekt me om de een of andere reden heel erg aan.

 8. Ik zou een paar maanden geleden waarschijnlijk hebben geantwoord met de Talon saga. Prachtige drakenschubben op de cover die zo mooi glanzen in mijn kast! Maar ik lees sinds kort Harry Potter in het Engels en ben verliefd op de prachtige kleurige hardcovers! Met de mooiste gouden glimmende Harry Potter letters. Ik ben verliefd!

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je op zo’n jonge leeftijd al een succesvolle en mooie blog hebt weten op te starten! Ik bewonder je echt!
  Ik vind heel wat boekencovers heel erg mooi, maar toen ik de vraag las kwam één bepaalde serie direct in mij op en dat was de Touching Juliette serie van Tahereh Mafi. Op alle boeken staat een oog op de cover. Je kunt denken dat dit misschien wat eng is, maar ze zijn zo prachtig versierd! Elke keer dat ik die boeken bekijk kan ik er toch wel een volle minuut naar kijken en telkens weer een nieuw detail vinden die ik de vorige keer niet had gezien. Als je goed kijkt legt het eigenlijk al delen uit van het boek. Het is ook een cover waar over nagedacht is en afgestemd is op het verhaal die word verteld. Deze cover intrigeert me gewoon heel erg, het gaat dus eigenlijk zelf een stapje verder dan gewoon mooi vinden…

 10. Ik vind het engelstalige boek: caraval van Stephanie Garber heel erg mooi!
  Het is precies het soort cover die ik verwacht bij het verhaal. Ik vind de blauwe sterrenhemel en het lettertype waarvoor ze kozen om de titel te doen opvallen heel erg mooi. Het geeft iets mysterieus weer die je ook in het boek terugvind. Erg goed over nagedacht dus! De kleuren passen ook perfect bij elkaar. Ik vind de quote die op de voorkant staat heel goed gekozen.

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 11. Ik vind de covers van The Iron Fey de mooiste. De covers zijn opvallend en het maakt de lezers nieuwsgierig naar het boek. En de covers passen perfect bij het boek!

 12. Gefeliciteerd!!
  oo daar stel je een lastige vraag haha, er zijn zo veel geweldig mooie covers zoals die van de irone fey of de engelse hardcover versie van carnaval ( mijn favoriete is die met de jurk;) ) maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch gaan voor de cover’s van de selectie serie omdat het perfect past bij het verhaal en je er een idee bij krijgt hoe hoofdpersoon er uit ziet, en ze staan gewoon super mooi in je kast 🙂

 13. De covers van ’touching Juliette’-serie van Tahere Mafi zijn 1 van mijn lievelings covers. De kleuren zijn gewoon prachtig! Elke keer staat er een oog centraal op de pagina en zijn de wimpers versierd met sneeuw, ijs, bloemen of als bomen vervormd. Het is afhankelijk van boek tot boek en het gevoel dat de cover je geeft, sluit aan bij het thema van boek. Bij de twee ’tussen’ boekjes is het oog gesloten, het gaat daar ook om een andere hoofdpersonage. ‘Vertrouw me’ is de top van de ijsberg. Hier op zie je hoe het oog ‘open’staat en de pupil vol kleur en warmte zit. De wimpers zijn ook versierd met bloemen en warme tinten. Dit sluit volledig aan bij het gevoel dat het boek mij gaf. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.