Winactie

WIN een gigantisch boekenpakket!

Misschien weten jullie het of niet, maar ik heb mijn eigen leesclub hier in België. In januari, de 16de om precies te zijn, vieren wij ons 1-jarig bestaan! En dat dames en heren, moet gewoonweg gevierd worden!

Op 21 januari 2017 vieren wij ons 1-jarig bestaan met een leesclub in het thema van The Jewel van Amy Ewing. Het wordt een echt feestje met (alcoholvrije) cocktails, zelfgemaakte taart én boeken. Ter gelegenheid van onze verjaardag geef ik een gigantisch boekenpakket weg. Wil je graag bij ons verjaardagsfeestje zijn? Dan vind je via deze link alle info die je nodig hebt. Of een mailtje sturen naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com is ook altijd helemaal goed!14639891_1343485315661650_9130857793028008373_n

Hoe werkt het?

Tot en met 20 januari kun je meedoen om het pakket te winnen. In de tussentijd ga ik kleine hints geven op de Facebook-pagina van Dear Book Nerd Book Club over wat er allemaal in het pakket zou kunnen zitten. Like dus zeker onze pagina want sommige dingen wil je niet missen. Iemand heeft mij in mijn oor gefluisterd dat er een gesigneerd boek en mega leuke goodies in het pakket zitten!

Wat moet je doen om kans te maken?

Heel simpel!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en dan loot je automatisch mee voor het pakket!

Schrijf je dus in via deze link!

Ben je lief?

Ik ga niemand verplichten om onze pagina te liken of zo, maar zoals jullie weten is het best wel handig voor de tips die ik de komende weken ga geven.

 

  • Wil jij ook de boekenliefde in België en Nederland verspreiden? Dan zou je de meest geweldige fantastische fenomenale persoon ter wereld zijn als je dit berichtje zou delen op de socials.

Meedoen kan t.e.m 20 januari 2017. Op 21 januari wordt de winnaar bekendgemaakt!

Disclaimer

De winnaar wordt random gekozen uit de mailinglijst van Dear Book Nerd Book Club.

Het pakket wordt via Kiala verzonden.

8 thoughts on “WIN een gigantisch boekenpakket!

  1. Hey Audrey. Als je, wanneer je dit ziet, nog gereageerd hebt op mijn tweede mail hoef je hier niet per se op te reageren (en ik hoop dat ik ‘m aankrijg 😀 want internet soms…), maar anders wil ik je hier gewoon vragen of het dan nu toch officieel 26 januari is, als definitieve datum, en niet het weekend ervoor of erna. Staat 21/1 nu helemaal vast? Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.