Winactie

WIN! Een gesigneerde bookplate van Brigid Kemmerer

Op 15 oktober verschijnt bij Blossom Books Een vloek zo eenzaam oftwel de vertaling van A Curse So Dark and Lonely van Brigid Kemmerer. Ik las dit boek en het vervolg al even geleden en ook de contemporaries van Kemmerer hebben altijd mijn hart kunnen stelen. Omdat ze zo’n geweldige auteur is, heb ik voor jullie een hele leuke winactie in petto!

Even geleden kon je bij Brigid Kemmerer signeerde bookplates aanvragen en dat deed ik dus voor de leesclub, en gelukkig voor jou, heb ik er nog eentje over die ik graag wil weggeven (samen met nog wat andere leuke dingen).

Win! Win! Win!

Je kan hier op mijn blog dus een gesigneerde bookplate van Brigid Kemmerer winnen met wat leuks. Maarrr, op mijn instagrampagina maak je nog kans op een tweede. (Vergeet dan wel niet om daar ook de wedstrijdvoorwaarden te lezen.)

Hoe maak je kans?

 1. Beantwoord de vraag in de comments: ‘Waarom wil jij graag een bookplate van Brigid Kemmerer?’

Extra kans?

 1. Heb je Een vloek zo eenzaam gepreorderd bij een boekhandel of online? Stuur dan je bewijsje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com en dan heb je +7 extra lootjes.
 2. Deel deze winactie op Facebook (+1) of Twitter (+1) en vergeet mij niet te taggen.

Disclaimer

 • Deze winactie loopt tot maandag 19 oktober 2020 om 12u ’s middags. De winnaar wordt door een onschuldige hand gekozen. De winnaar wordt bekendgemaakt op 20 oktober. UPDATE: de winactie is verlengd tot 23 oktober 12u ’s middags. De winnaar wordt bekendgemaakt op 24 oktober.
 • De winactie is open voor iedereen in BelgiĆ« en Nederland.
 • Als je een mailtje stuurt met je preoderbewijs, dan worden je persoonlijke gegevens niet opgeslagen.
 • De winactie is niet verbonden met Blossom Books.

5 thoughts on “WIN! Een gesigneerde bookplate van Brigid Kemmerer

 1. Jaaaaa, ik wil die wel. šŸ˜€ Waarom om in mijn boek te kleven die ik van jou heb gekregen. Audrey, waarom zat deze niet in mijn boek? šŸ˜‰

  Vorig jaar heb ik besloten om mijn bookplates in mijn boeken te kleven (vroeger ging ik dit none done vinden, maar anders liggen ze ook maar stof te vergaren), dus ja leuk, dit wil ik wel. Fingers crossed dat deze voor de volgende leesclub gekozen wordt.

 2. Deze bookplate wil ik graag winnen voor mijn lieve vriendin Bo, omdat ze zich altijd zo goed inzet voor boeken. Ze verdiend het!

 3. Een jaar geleden begon ik met mijn blog en bookstagram. Ik ben gestart met 0 gesigneerde boeken of dergelijke. Ik was er van overtuigd dat ik nooit handtekeningen ging kunnen verzamelen aangezien er amper auteurs naar Belgiƫ. Ondertussen heb ik al enkele handtekeningen verzameld en deze zou een geweldige toevoeging zijn? Ik heb ook al geweldige dingen gehoord over het boek en krijg hem zelf deze week!

 4. Ik doe heel graag mee omdat ik “Liefdesbrieven aan de duisternis” echt geweldig mooi vind. Brigid schrijft echt zo ontzettend mooi, ben echt verliefd op haar schrijfstijl in dat boek! Een vloek zo eenzaam staat zeker op mijn tbr en zal ik zeker en vast lezen in het Nederlands als het uit komt! Een handtekening van haar zou echt een geweldige toevoeging zijn aan mijn boekencollectie!

 5. Wat een gave actie! Graag zou ik deze bookplate winnen, omdat ik “Brieven aan de duisternis” ontzettend mooi vond en ik niet kan wachten om haar nieuwe boek in het Nederlands te lezen! Een bookplate maakt het boek dan nog specialer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.