Winactie

WIN een duoticket voor het Clavis Book Café in Hasselt op 25 april!

Happy birthday to me! Ja, vandaag word ik 20 en daar hoort iets leuks bij. Ik mag namelijk iets heel erg leuks weggeven: een duoticket voor het Clavis Book Café in Hasselt op 25 april.

Het Clavis Book Café is ondertussen wel iets legendarisch geworden in België. Heel veel leuke auteurs, workshops, lekkere snacks en heel veel boekenliefde: meer heb je toch niet nodig? (Wil je eens een verslagje lezen, dan kan je mijn verslagje van 2019 eens teruglezen.)

De volledige planning van het Clavis Book Café 2020 staat nog niet online en voor alle updates check best een af en toe de Facebook-pagina van Clavis Young Adult. De datum is echter wel al bekend: zaterdag 25 april 2020. Ben je dus vrij op die zaterdag en wil je graag eens naar het Book Café gaan, dan mag ik jou misschien wel heel blij maken.

Wat kan je winnen?

Een duoticket voor jou en een vriend(in) voor het Clavis Book Café op zaterdag 25 april 2020. Het Clavis Book Café zal plaatsvinden in Abdij Herkenrode in Hasselt.

Hoe maak je kans?

Laat in de comments van deze blogpost weten waarom je graag zou willen gaan en wie je graag zou willen meenemen.

EXTRA KANS
Deel deze winactie op Facebook (+1), Twitter (+1) en/of Instagram (+1).

Meedoen aan de winactie kan tot en met 30/03/2020. De winnaar wordt bekendgemaakt 31/03/2020 via mail.

Deze actie is mogelijk gemaakt door Clavis.

3 thoughts on “WIN een duoticket voor het Clavis Book Café in Hasselt op 25 april!

  1. Nogmaals een gelukkige verjaardag Audrey! Het is me tot nu toe nog niet gelukt om naar het Clavis Book Café te gaan, want er kwam altijd iets tussen, maar met al die positieve berichten van jou en de anderen staat het absoluut op mijn lijstje om er eens te geraken.
    Wie ik exáct zou meenemen, weet ik (nog) niet, maar gelukkig ken ik wel genoeg boekenfanaten dicht bij huis en wat verder weg waarvan er zeker één toch wel tijd zou hebben om mee te gaan. Waarschijnlijk zou dat iemand worden die jij ook kent. Ik zou zeggen, jij mag mee, maar ik heb zo’n vermoeden dat jij toch al een ticket hebt 😉

    1. Ennnn ik zie net dat ik die dag blijkbaar wéér iets gepland heb, dus negeer mijn deelname maar! ’t Zal voor een andere keer zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.