Winactie

Win een blind date met een boek

Dit is eigenlijk een beetje een winactie om te vieren dat ik de honderd volgers op Bloglovin’ ben gepasseerd en dat ik dan nog eens meer dan 150 likes heb op Facebook! Ik weet dat ik het al een tijdje ben gepasseerd, maar omdat ik mijn tweejarig-blogbestaan over 9 dagen vier trakteer ik jullie met veel plezier!

Zoals je ziet aan de titel is het niet zomaar een boek. Nee, helaas ik ga niet verklappen welk boek er in de verpakking zit, want zo verpest ik alles niet? Ik geef jullie dus een paar tips en misschien nog een extra verrassing!

Blind date met een boek: de tips
 • Debuut van een heel grote YA-auteur
 • Dit jaar in een nieuw jasje
 • Psychologische thriller

Durf jij het dus aangaan om mee te doen met deze spannende winactie? Kijk dan snel hierbeneden voor meer info!IMG_1106[1].JPG

Hoe kun jij winnen?
 1. Volg mijn blog via Bloglovin’ of via WordPress of mail
 2. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je graag mee wilt doen en wat je allemaal gedaan hebt.
 3. Deel deze post via Facebook en/of twitter (openbaar, anders kan ik niet zien dat je het gedeeld hebt)

Extra kansen?

 1. Volg mijn blog op Facebook (+1)
 2. Volg mijn blog op Twitter (+1)
 3. Volg mijn blog via Instagram (+2)
 4. Wil jij graag (+20 kansen) hebben? Dan heb ik een leuke opdracht voor je! Vul het contactformulier in en vertel in het berichtgedeeldte welk boek jij denkt dat er in de verpakking zit. Ik laat jullie niet weten of het juist is, maar je zult wel +20 kansen hebben als je het juist hebt geraden!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Welk boek denk jij dat er in de verpakking zit?

  Disclaimer

  Tijdens de winactie wordt er niet gecorrespondeerd over wat er in het pakketje zou kunnen zitten. (Kortom: je krijgt geen mailtje terug) Er zal alleen iets verschijnen op mijn social media die zal zeggen of er al mensen het juiste boek hebben geraden.

  Je moet moet een kialapunt ter beschikking hebben, want het pakketje wordt verzonden via Kiala.

  De winactie loopt van 10 augustus tot 18 augustus 24u.

  De winnaar wordt op 19 augustus hier op mijn blog bekendgemaakt. De winnaar van het boek dient dan een mailtje te sturen naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com binnen de 4 dagen. Anders ben ik genoodzaakt om een andere winnaar te kiezen.

  Good Luck Guessing!

   

   

   

   

  5 thoughts on “Win een blind date met een boek

  1. Wat een super toffe actie, mega leuk idee zo’n blind-date!
   Ik doe graag mee!!
   Ik volg via: Facebook, Bloglovin en Instagram (sinds vandaag, leuk!!)
   en heb ook een gokje ingestuurd welk boek ik denk dat het zou kunnen zijn.

  2. Ik heb mijn best gedaan, ik hoop dat ik goed gegokt heb via het contactformulier. Ik doe graag mee en ik volg via WordPress & Bloglovin'(Tamara TS), Twitter & Instagram (@paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul). Natuurlijk heb ik ook geliked, gedeeld en getweet.

  3. Hoi Audrey, ik heb gedeeld op FB,twitter en volg je op FB, twitter, bloglovin, wordpress en instagram. Heb ook een mailtje gestuurd met mijn vermoedens. Ik ben heel benieuwd en wat een leuke actie!

  4. Ik doe graag nog mee! Ik bleef maar tobben welk boek het was en eigenlijk nog steeds haha. Ik volg je natuurlijk op bloglovin, ga de post zo delen op Twitter en ik volg je op Facebook, Twitter en Instagram! Wat heb je het lastig gemaakt hoor, waarschijnlijk ga ik zo nog wel een gokje invullen 😉 Hele coole actie!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.