Winactie

Wie krijgt dat extra kerstcadeautje?

 

Zo’n 10 dagen geleden mocht ik een post schrijven voor de #12daysofBBChristmas en dat was geweldig! Heb je mijn speciale post nog niet gelezen? Dan kun je hier nog een kijkje nemen! Bij deze speciale post hing ook er een winactie aan vast! Je kon namelijk De Hemel Begint Bij Je Voeten van Jandy Nelson winnen!

Ik kreeg veel leuke reacties waarin mensen hun levenslessen deelden. Sommigen waren voor mij toch echt wel leerrijk en ik wel alvast iedereen bedanken om hun wijsheden te delen! Maar dat was niet het enige leuke dat ik ontving! Je kon ook namelijk 5 keer extra kans maken op Ā het boek door zelf een briefje achterlaten met een wijsheid of een boodschap. (Ga met je cursor over foto’s en je kunt meteen zien wie er ook een leuk briefje achterliet!)

Wie wint er nu het boek?

Gefeliciteerd aan

Dilarac18 van Road of Creativity!

Mail je even je adresgegevens naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com? Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk naar je toe komt! šŸ˜‰

4 thoughts on “Wie krijgt dat extra kerstcadeautje?

  1. Gefeliciteer Dilarac18! šŸ™‚ & Wat leuk dat je mijn (& die van EdriĆ«nne uiteraard) foto hebt geplaatst. Ik vond het echt een geweldige opdracht (die ik waarschijnlijk vaker ga uitvoeren).

    1. Ja, ik denk dat ik het vaker van plan ben! Of misschien laat ik een mini-recensie erin achter! Je kunt echt allerlei leuke dingen doen met briefjes! šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.