Book Nerds

Wat is jouw grootste droom? — Oog op de Toekomst

Ik zou enorm graag een ruimtereis maken, een toffe baan vinden bij een bibliotheek of uitgeverij en mezelf voor de rest van mijn leven omringen met boeken. Wat is jouw mooiste toekomstdroom? Deel hem op instagram met de hashtag #deeljedromen en help mij een handje bij het uitvoeren van mijn stage-opdracht..

via Wat is jouw grootste droom? — Oog op de Toekomst

Ik kon niet meer happy zijn toen ik vernam dat Marcia van Oog op de Toekomst voor haar eindexamen digital-storytelling als onderwerp het boek Dromen van Sara Zonneveldt had gekozen! Want toevallig was het ook het boek die ik voor mijn Sleepover in de Brugse Boekhandel had gekozen. Ze heeft nu namelijk een hele coole instagramactie #deeljedroom opgezet. Wil jij graag meer info? Check dan vooral de bovenstaande link die je meteen naar het blog van Marcia leidt!

Wil jij ook nog graag komen naar de Sleepover in de Brugse Boekhandel van 7 mei op 8 mei? Dan kun je je nog t.e.m 1 mei inschrijven! Dus doen, zou ik zeggen! Hier vind je meer info!

 

6 thoughts on “Wat is jouw grootste droom? — Oog op de Toekomst

   1. I know the struggle… Ik heb FB (maal twee want ik heb sinds enkele maanden ook een auteurspagina te onderhouden), Twitter, Instagram en deze blog. Instagram vind ik wel leuk omdat je daar foto’s deelt. Ik gebruik dan ook vaak foto’s die ik ook voor mijn blog heb gebruikt wat dan net iets minder werk kost 🙂 Twitter gebruik ik eigenlijk amper… Maar misschien komt daar wel verandering in als mijn boek uitkomt ^^

    1. Ja! Inderdaad! Soms kijk ik eigenlijk gewoon liever dan zelf iets te schrijven. Maar Facebook vind ik heel makkelijk om mensen te bereiken en dat is wel heel belangrijk en makkelijk! Vooral als je boek uitkomt, moet je er heel actief op zijn. 😉

     1. Indeed 🙂 Ik post ook veel van Quillscene op mijn auteurspagina omdat dit zo een beetje mijn uitvalsbasis is zowel als schrijver als lezer ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.