Review

Wacht op mij | J. Lynn

 Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Pagina’s: 306
ISBN: 9789401901710
Samenvatting:
Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Mijn mening: 8,5/10

Ik denk dat dit de eerste chicklit waarvan ik een recensie schrijf en die ik buitengewoon goed vond. Ik ga eerlijk zijn: ik ben een beetje nieuw in dit genre, maar dit boek was geweldig!

Allereerst moet ik J. Lynn prijzen om haar schrijfstijl. De schrijfster vindt net de juiste balans tussen ietsje langere zinnen en humoristische dialogen. Ik had dit eigenlijk niet echt verwacht in dit boek. Na de vier After boeken te hebben gelezen, had ik niet gedacht dat dit boek zo goed zou zijn geschreven. Zoals ik al zei, ik ben een beetje nieuw in het genre.

Omdat dit boek echt geweldig is geschreven, voel ik me dan ook geneigd om alle andere boeken te kopen. J. Lynn weet echt de lezer te boeien met haar verhaal. Het gaat niet alleen om de relatie in dit boek, maar ook om de evolutie van de personages. Ik moet zeggen dat J. Lynn hier echt in is geslaagd! Ze heeft haar personages laten bloeien en wat vond ik het fijn dat je het zo goed kon volgen in het boek. Ja, absoluut geweldig!

Ten tweede, Cam is een cutie. Nee, echt. Je moet gewoon dit boek lezen omdat J. Lynn dat geweldige personage heeft gecreëerd. Hij is  hét ideale vriendje en laat waarschijnlijk elk meisje die dit boek heeft gelezen in het katzwijm. (Inclusief mezelf, dus…)

Ik kan niet echt dingen opnoemen die ik slecht vond. Eigenlijk was ik niet eens van plan om dit boek op te pakken, maar met mijn naderende examens had ik gewoon nood aan een boek die me echt liet lachen en dromen. Ja, het is een romance en een beetje voorspelbaar. But, wat een top boek. Ik heb me zo geamuseerd toen ik dit boek las en ik denk dat het bij dit genre echt om gaat. Je als lezer amuseren (en verliefd worden op die ene knappe, geweldige, slimme, nowhere-to-be-found jongen.)

2 thoughts on “Wacht op mij | J. Lynn

  1. Dit trekt mij dus niet. Ik heb 2 new adults gelezen van J. Lynn en allebei vielen ze tegen. Deze zou wél echt goed zijn:P Ik weet niet of ik het nog wil proberen 🙂

    1. Nou, ik heb net IJskoud uit en die was verschrikkelijk. Vertaling trok echt niet op iets en wel… Dit boek integendeel was wel erg goed vertaald en had wat meer diepgang dan de IJskoud, waar ik overigens de plot ook niet zo goed vond. Dit boek moet je echt nog eens proberen als je behoefte hebt aan een boek waar je even alles rondom je kan vergeten. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.