Book Nerds

VOOR HET EERST IN BELGIË! Lees verder!

Ik heb een YA-leesclub georganiseerd!!!!! AAAAAHHH!!!!!!

Oké, dit waren heel wat uitroeptekens, maar ik voel me op dit moment héél euforisch. Voor het eerst heb ik het hef zelf in handen genomen en kunnen jullie straks genieten van een babbeltje van een Book Nerd!

Even eerlijk zijn, het heeft lang geduurd voor alles tot stand kwam en als deze leesclub succes heeft, komen er waarschijnlijk nog meer (met fantastische boeken) en ook een aantal ruilavonden. Dus woon je in België en wil je ook wat van je laten horen? En vooral wil jij je fellow booklovers ontmoeten, lees dan goed deze post!

Info

Waar en wanneer?

Zaterdag 16 januari
15u tot 16u (Natuurlijk kan het een beetje uitlopen, graag zelfs!)
Brugse Boekhandel: Dijver 2 te Brugge

Wat?

De eerste leesclub staat in het teken van de Fixer van Jennifer L. Barnes! Heb je nog niets gevraagd aan de kerstman of aan sinterklaas dan is het nu hét moment om die vrijgevige oude man heel lief in de ogen te kijken. LEESCLUB
Maar is je verlanglijstje toch al gemaakt en zijn de cadeautjes al gekocht? Dan heb ik goed nieuws! Speciaal voor deze leesclub geeft WPG Uitgevers maar liefst 10 exemplaren van de Fixer weg! (Als deze Book Nerd dat nu niet goed geregeld heeft, dan weet ik het ook niet!)

Alle leesexemplaren die WPG uitgevers ter beschikking heeft gesteld zijn al verloot en verzonden.

Ik heb een eigen exemplaar of heb het boek gelezen en ik wens te komen

Geen probleem! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Je bent zeker van harte welkom! Maar mail toch even naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten! 

Vragen?

Met vragen kun je altijd mailen naar het bovenstaand adres of kun je gerust binnenspringen in de Brugse Boekhandel.

Heb je goed gelezen?

Bij deze nodig ik ook alle Belgische (Nederlandse) boekenbloggers uit naar dit evenement! Zo kunnen we elkaar ontmoeten en zeker en vast dikke vrienden worden.

Is het misschien even te ver? Dan staat deze Book Nerd voor je klaar met alle info die je eventueel zou nodig hebben voor het vervoer! De boekhandel ligt niet ver van het station, dus het is een minuutje of 10 wandelen (of ik haal jullie op of zoiets…). Alles is mogelijk!

*puppy eyes DELEN = LIEF

Zie ik jullie daar?

 

 

9 thoughts on “VOOR HET EERST IN BELGIË! Lees verder!

  1. Oh super leuke actie!! zou graag willen komen, maar vanuit Limburg is Brugge nu niet direct zo dichtbij, maar als het ooit mogelijk zou zijn om zoiets in Hasselt of zo te organiseren, ben ik zeker van de partij!!

    1. Oh, wat jammer! Maar als je het niet ziet zitten om alleen te reizen, dan kun je misschien met blogger Vanessa Gerrits meereizen, want zij komt ook naar de leesclub! ☺️

  2. Super leuk initiatief!
    Jammer genoeg zit in dan midden in de examenperiode.. 🙁
    Maar ik hoop dat er nog véél Belgische events volgen, want de meeste YA-evenementen zijn jammer genoeg altijd in Nederland. Dus ik volg zeker en vast je blog!

    1. Hoi! Jammer dat je net in je examenperiode zit! Alvast veel succes! En even een steuntje in de rug: er zit zeker nog wat aan te komen! Stay tuned, dus! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.