Books

Vijf boeken op mijn Secret Santa-lijstje

Sinds vorig jaar (onder de goede invloed van leesclubvriendin Nana) maakte ik een Gifster-account aan. Het is een website waar je lijstjes kan maken van de cadeautjes die je graag wilt hebben, maar je kan ook heel gemakkelijk groepen maken zoals ‘familie’ of ‘leesclub’ zodat je alle lijstjes van iedereen kunt zien. Voor de laatste DBNBC-leesclub van dit jaar doen we een secret santa met een budget van €20 en ik ga helemaal los.

Na 7 oktober zal ik nog een leuk artikel maken met welk pakketje ik aan mijn lootje van de secret santa heb gegeven, maar vandaag geef ik je een kijkje van de boeken die op mijn verlanglijstje staan voor deze feestdagen. Ik heb meer dan 20 boeken op mijn verlanglijstje staan, maar ik koos er vijf die het hoogst op mijn lijstje staan. (Maar even ter info: ik wil ze allemaal even graag!)

This Savage Song – V.E. Schwab

Oké, ik verslond de A Darker Shade of Magic-trilogie, dus ik wil ontzettend graag andere boeken van V.E. Schwab lezen. Moet ik nog meer zeggen?

My so-called Bollywood Life – Nisha Sharma

Sinds ik Pulp van Robin Talley las, wil ik eens wat meer boeken lezen waar ik absoluut niets over weet. Gewoon op basis van de achterflap een boek kopen en lezen. Ik heb Goodreads even bezocht om wat leuke contemporary suggesties te krijgen. En dit was er eentje van. Ik hou van de Indische cultuur en dit boek lijkt me nu eens echt een boek dat ik oprecht leuk zo kunnen vinden.

I Am Not Your Perfect Mexican Daughter – Erika L. Sánchez

Dit is ook een boek zoals de vorige. Niemand die ik ken, heeft dit boek gelezen en het lijkt me gewoon een heel goed boek dat ik graag eens wil lezen. Ik lees heel graag contemporaries over andere culturen en dit boek is precies een voorbeeld daarvan.

A Good Girl’s Guide To Murder – Holly Jackson

Dit boek werd twee jaar geleden helemaal gehypet op YALC, dus heel veel van mijn boekenvriendinnen lazen deze thriller. Allemaal vonden ze het steengoed, dus tja: ik heb wel eens zin in een zinderende thriller!

The Liars – Jennifer Mathieu

Ik werd helemaal verliefd op Moxie van Jennifer Mathieu (een feministische contemporary). Ik wil dus ontzettend graag haar nieuwste boek, The Liars, lezen. Het is ook een soort thriller, dus daar heb ik eigenlijk ook wel heel erg zin in.

Welke boeken zou jij graag krijgen voor Sinterklaas of onder de kerstboom?

1 thought on “Vijf boeken op mijn Secret Santa-lijstje

  1. Ik maak ook gebruik van Giftster. Op de duur kan je moeilijk anders indien je dubbele aanwinsten wil voorkomen hé. Momenteel staan er vooral veel vervolgdelen op van series die ik graag lees. Boeken van Jill Shalvis bijvoorbeeld maar ook van Gail Carriger, Nalini Singh, Thea Harrison. Plus de geïllustreerde versie van The tales of Beedle the Bard. Dat laatste vind mijn echtgenoot precies maar vreems. “Er staan twee versies van hetzelfde boek op én je hebt dat al. Klopt dat wel? ” (Natuurlijk klopt dat. Het ene is dus de geïllustreerde versie en het andere is een notitieboek.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.