Books

Vijf boeken die je helemaal warm maken vanbinnen

Momenteel is het helemaal het moment om boeken te lezen die je helemaal warm maken vanbinnen. Met een zacht dekentje in de zetel, een kopje thee of chocolademelk en een goed boek, heb je niet meer nodig om de donkere dagen door te komen. Vandaag geef ik je vijf tips!

Ik hou van die boeken die me helemaal blij laten worden vanbinnen. Ik hou van die boeken die een glimlach op mijn gezicht toveren en me voor enkele uren ergens helemaal anders laten zijn. Dus vandaag wil ik graag vijf boekentips met je delen:

Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur (Zomer & Keunig)

Dit boek verschijnt binnenkort, dus dit is mijn berichtje aan jou dat je het op je kerstverlanglijstje moet zetten. Elle & Darcy is zo’n fijne new adult en eindelijk is het eens geen boek met toxische mannen, maar met een hele boeiende relatie tussen twee vrouwen. Plus, met dit boek raakt je meteen in de kerstsfeer en lach je ontzettend veel luidop, dus meer heb je echt helemaal niet nodig.

Een vloek zo eenzaam van Brigid Kemmerer (Blossom Books)

Eindelijk is dit boek verschenen in het Nederlands én het heeft dan ook een ontzettend goede timing. Deze fantasierijke hervertelling van Belle & het Beest is zo goed. Het verwarmt heel je hart, toont je precies wat powervrouwen zijn en transporteert je even naar een hele andere wereld. Perfect.

American Royals van Katharine McGee (De Fontein)

Dit boek is eindelijk in september op de Nederlandse markt verschenen en dit is echt een boek dat je niet mag missen als je van heerlijke drama en royalty houdt. Dit is precies wat je nodig hebt om even weg te zwijmelen bij alternatieve toekomsten, prinsen en prinsessen en ongelofelijk veel drama. Love it.

Alter Ego van Marissa Meyer (Blossom Books)

Alter Ego is het eerste deel in een heerlijk spannende superheldentrilogie van Marissa Meyer. Het laatste deel had al verschenen moeten zijn, maar komt (hopelijk) eind november uit. Dit is dus het perfecte moment om deel één terug te lezen, zodat je een seriemarathon kunt houden tijdens de kerstvakantie. Ik zweer het je: dit is oprecht een serie die zo ondergewaardeerd wordt, maar het is voor mij zelfs nog beter dan The Lunar Chronicles.

10 Blind Dates van Ashley Elston (Best of YA)

In deze contemporary wil Sophie van haar liefdesverdriet af en haar familie wil haar daar maar al te graag bij helpen. Tijdens de kerstvakantie regelt elk familielid een blind date voor haar en natuurlijk is dat de perfecte mix voor hilarische gebeurtenissen. Dit boek laat je oprecht zo hard lachen en het is perfect om deze druilerige coronafeestdagen net wat mooier te maken. Een perfect boek om dit rijtje van warme boeken af te sluiten.

Van welk boek wordt jij helemaal warm vanbinnen?

2 thoughts on “Vijf boeken die je helemaal warm maken vanbinnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.