Book Nerds

Van welke personages wil ik hun telefoonnummer? Waarschijnlijk van allemaal!

Nee, dat gaan we niet doen! Dat zou absoluut te veel tijd kosten, maar…

Als je goeie boeken leest, kom je meestal tot de conclusie dat je wilt dat het mannelijke karakter tot leven komt. Soms wil je dan ook dat er plots een nieuwe jongen op school komt opdagen met dezelfde romantische eigenschappen, want in je klas zitten er alleen maar sufferds. Helaas heb ik dat gevoel wel eens vaker… Waarom zijn echte jongens niet zo perfect als in een boek?

Maar wie zijn nu mijn 10 favoriete hotties?

  1. Edward Cullen uit de Twilight-serie: Edward is gewoon de perfecte jongen. Romantisch, intelligent en goede looks, dat heeft hij allemaal in huis! Wie wil dat nou niet? Ik wel hoor!
  2. Aaron Warner uit de Touching Juliette- trilogie: principieel, gebroken en ongelofelijk sexy dat zijn de woorden die Warner samenvatten. De serie is één van mijn favorieten. Hoe Warner Juliette verleidt, is fantastisch en ongelofelijk meeslepend. Hij is een gebroken man met veel goeie kwaliteiten, ook al wil hij dat niet inzien.
  3. Peeta Mellark uit de Hongerspelen: bestaat er iemand die elke dag vers brood voor je bakt en erg heldhaftig is? Dan mag je hem even doorverwijzen!
  4. Tamani uit de Wings-serie: ooit gedroomd dat er een knappe elf je vriendje was, maar je hem niet herinnerde? Nou, ik niet! Tamani is gewoon een geweldig karakter en woont bovendien in de elfenwereld… Zou je daarvoor niet alleen zijn vriendinnetje willen zijn?
  5. Ash uit de Iron Fey- serie: hoe is het mogelijk dat alle YA- karakters knap en onbereikbaar zijn en spectaculair goed kunnen vechten? En hoe komt het dat het meisje en de jongen altijd samen eindigen? Ik heb geen idee, maar ik ben absoluut opgelucht dat de meeste verhalen zo in elkaar zitten. Vooral als het om de winterfae Ash gaat.
  6. Maxon uit de Selectie- serie: hij is een prins, moet ik nog meer redenen geven?!
  7. Linden uit de Chemical Garden- Trilogie: Linden is lief, naïef en doet alles om zijn vrouwen een plezier te doen. Hij is het typische boy next door– type. Wie houdt daar nu niet van?
  8. Andevai Diarisso Haranwy uit de Spiritwalker-Trilogie: Het boek speelt zich af in een 18de eeuw vol fantasie. De gewoonten van toen zijn altijd om van te zwijmelen (als jullie weten wat ik bedoel…). Dus Andevai hoort ook op mijn lijstje!
  9. Augustus Waters uit de Fault in Our Stars: Zijn humor heeft absoluut mijn hart gestolen, zijn levenslust ook. Wat vind ik het jammer dat hij niet echt bestaat, want hij is gewoon geweldig!
  10. Yves Benedict uit Soulmates: het verhaal van Phoenix: ohh, wat hou ik van Yves! Hij is echt een blijvertje: intelligent, knap, romantisch, dapper en een doorzetter. Wat heeft een meisje nog meer nodig?

Van welk personage wil jij hun telefoonnummer?

 

3 thoughts on “Van welke personages wil ik hun telefoonnummer? Waarschijnlijk van allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.