Book Nerds

Van deze (fictieve) hotties wil ik hun telefoonnummer

Vandaag is het Valentijn, voor het geval jullie de talloze reclames en affiches niet hebben gezien. Aangezien ik niet echt een Valentijn heb (tenzij ik een stille aanbidder heb die zich nu wil aanmelden), vond ik het wel een tijd dat ik mijn lijstje van ultieme hotties (inside and out) updatete. Klaar voor wat gepast gezwijmel vandaag?

– Cameron Hamilton uit Wacht voor mij van Jennifer L. Armentrout

Ik denk dat het al lang geen verrassing meer is dat ik elke keer helemaal bewusteloos lig door de mannelijke hoofdpersonages van Armentrout. Nee, serieus. Ik hou van ze. Wacht voor mij is een reeks van verschillende boeken van verschillende verhalen met verschillende hotties, maar Cameron Hamilton is echt wel degene die het snelst heeft kunnen wegrennen met mijn hart. Helaas is hij al samen met Avery, maar dat maakt helemaal niet uit: ik wil zijn telefoonnummer. Ik vind hem nog altijd even charmant, lief, knap en grappig. Och, wat heb je toch geluk, Avery!

– Noah uit Ik geef je de zon van Jandy Nelson

Noah is precies het personage waarvan ik niet het telefoonnummer wil, maar zijn adres. Zo kan ik hem verschrikkelijk mooie brieven schrijven (tot daar gaat mijn creativiteit). Hij mag dan wel homo zijn, maar hij heeft mijn hart gestolen vanaf de eerste pagina. Blijkbaar ben ik niet de enige, want Ik geef je de zon is het enige boek dat mijn vriendin de afgelopen twee jaar heeft gelezen en herlezen. (Ja, het enige boek.) Ja, Noah.. *zucht *zucht Op dit moment wil ik echt wel een jongen zijn. 😉

– Elias uit Vuur en As van Sabaa Tahir

In zijn wereld bestaan telefoons helemaal niet, maar dat maakt helemaal niets uit. (Ik verzin wel iets anders, snap je wel?) Van alle fantasieboeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen is Elias het personages dat me het meest is bijgebleven. Hij is moedig, eerlijk, oprecht, knap en zo kan ik wel even doorgaan. Hij is precies alles wat je in een man zoekt. Serieus, ik val echt voor hem. Alleen al van zijn zwaardkunsten ben ik onder de indruk.

– Roth uit De Darkest Elements-serie van Jennifer L. Armentrout

Armentrout weet ze echt te schrijven. Zoals je wel weet, ben ik ontzettend gek op deze boeken. En dat komt vooral omdat deze jongeman met geweldige humor een van de hoofdpersonages is. Hij is precies het personage dat je dag maakt. Hij heeft me aan het lachen gemaakt, zorgde ervoor dat ik helemaal verliefd op hem werd al bij zijn eerste zin die uit zijn mond kwam. (Net als Layla, dus…) Ik staat zo hoog op mijn gewilde telefoonnummer-lijstje. Zelfs al zou ik niet zo voor hem vallen, hij zou ook die geweldig vriend zijn die je helemaal opbeurt en dat is gewoon zo leuk aan hem.

– Rhysand uit Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas

Ik ben echt een ontzettende fan van het tweede boek in de Hof van Doorns en Rozen-reeks. Ik bedoel: wie zou dat ook niet doen? Rhysand is gewoonweg geweldig en de scĂšnes met hem zijn geniaal. Rhysand heeft ook niet echt een telefoonnummer en is ook nog eens bezet, dus ja. Daar stopt het dan hĂ©… Hoe is het toch mogelijk dat ik altijd voor die humoristische, bezette jongens val. Vraag het me niet. Ik ben hopeloos. Maar ja, voor Rhysand wil je wel even hopeloos zijn.

Welk personage (of echte persoon) is jouw Valentijn?

Speciaal voor jullie voeg ik ook nog eens het meest cheesy liedje toe… 😉

 

6 thoughts on “Van deze (fictieve) hotties wil ik hun telefoonnummer

  1. Aangezien ik ook een gebrek heb aan non-fictieve Valentijns, geef ik er ook maar een: Caleana. Ja obviously, al de anderen verbleken bij haar awesomeness!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.