Book Nerds

Summer, here we come!

Ja, ik heb nu nog twee examens te gaan en soms leek deze examenperiode eeuwig te duren: een hoop leerstof waarvan je de helft vergeet? HMMM…

Zoals jullie weten heb ik niet en nog altijd niet veel tijd om te bloggen. Goed nieuws, dinsdag ben ik er van af! Ik heb nog een 2 redelijk zware vakken te gaan en toch ben ik al een beetje in vakantiestemming. Ik kijk enorm uit naar de tijd die ik zal hebben om te bloggen en de zomer, maar ook mijn blogverjaardag die er in Augustus aankomt en dus rijkelijk gevierd moet worden(*hint), doet mij stuiteren op mijn stoel.

Er zal niet alleen tijd zijn om te bloggen ook de verlossing van de tweede tienerhel huiswerk is aan het naderen. WAT BEN IK BLIJ! Ik ben echt toe aan een beetje rust. Na een heel jaar elke avond studeren en minder tijd hebben om te lezen vind ik dat ik dat wel heb verdiend. Maar er zijn nog meer redenen om blij te zijn (naast geen schoolwerk en rust!):

  • Ik ga deze zomer naar het schrijfkamp van Storm Publishers en daar hoop ik toch beter te leren schrijven! Ik kijk er echt ontzettend naar uit want iedereen is bijna even oud als ik en lezen al net zo graag. Welk kamp wil je nog meer?
    tbr
  • Ik ga me ook nog eens wagen aan een andere schrijfwedstrijd, ook weer eentje van Blossom Books. Deze keer is het niet een verhaaltje die over de Tweede Wereldoorlog moet gaan, maar nu moet je een superhilarisch fragment van de schrijvers van Lobsters afmaken. Wie weet vind ik het super-de-puperleuk om een romance te schrijven? Maar laten we ook even zeggen dat Lucy Ivinson en Co. een humor hebben die ik niet echt kan evenaren. Echt niet. tbr
  • Ook mijn TBR-stapel lijkt steeds groter te worden. Ik heb echt geen idee hoe. (Onschuldige blik hier) Maar nu de zomervakantie eraan komt, kan ik lekker genieten met mijn favoriete boeken! Ook lijken de uitgeverijen deze zomer echt hun best gedaan te hebben om alle YA-readers een ruimschoots aanbod van verschillende sensationele boeken aan te bieden en is dus iedereen verplicht om een bijbaantje te nemen…
    tbr
  • Natuurlijk staan er ook wat reisjes naar een zonnetje op het programma! Maar dat valt onder de categorie rust met een goed boek.

Ja, ik zie de zomer zitten en het feit dat ik nu al mijn super spannende activiteiten voor jullie (en mezelf) heb opgesomd, geeft me nog wat extra moed voor de laatste lootjes!

Hebben jullie leuke plannen voor de zomervakantie? Hebben jullie boeken die jullie mij kunnen aanraden als ik toch zoveel tijd zal hebben?

3 thoughts on “Summer, here we come!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.