Book Nerds

Speel je ook mee met onze boekencluedo?

Ik ben altijd al in de ban geweest van hersenkrakers, moorden en mysteries. Dat heeft mij uiteindelijk geïnspireerd om met een leesclub een real-life boekencluedo te organiseren die perfect aansluit bij onze leesclub van het boek ’13 minuten’ van Sarah Pinborough!

Ik vind het zo leuk dat ik deze keer een geweldig spel in elkaar mag steken. Het is weer eens anders dan anders en ik weet zeker dat we héél veel plezier gaan hebben tijdens het spelen van het spel. Maar voor dat we beginnen met de geweldige uitleg, gaan we eerst verder met de hoe? wat? waar?…

Waar: Brugse Boekhandel (Dijver 2)
Wanneer: 7 oktober om 14u

Planning:

14u: Leesclub ’13 minuten’
16u: Start van het cluedo-spel

Leesclub over 13 minuten

Yes! Deze keer gaan we een soort thriller lezen die geschreven is door de befaamde Sarah Pinborough. En ik zweer je, dat ga je niet willen gemist hebben… Het boek gaat over een meisje dat 13 minuten lang dood is geweest. Helaas weet ze niet meer waarom ze dood is gegaan en wie er iets mee te maken had. Het wordt dus een spannend en beklijvend boek.

Natuurlijk gaan we dan alle in-en-outs van het boek uitvoerig bespreken met een taartje en een drankje!

Alles over het cluedo-spel

Benedict Cumbercatch is vermoord in de Brugse Boekhandel! (GROOT DRAMA!) Niemand weet waar, hoe en wie het gedaan heeft. Maar als superhelden uit je meest favoriete YA-boeken, moeten we dit allemaal te weten komen. Haal je algemene boekenkennis maar naar boven, want alleen zo kan je het spel en een gigantisch boekenpakket van Best of YA winnen. Het zal een middag vol plezier zijn.

Kom je mee speurneuzen?

Mail dan nog voor 10 september naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com om te zeggen dat je meedoet! Jouw plaats in het spel en op de leesclub is dan gereserveerd!

Een week voor de leesclub krijg je ook nog een mailtje met alle info over het cluedo-spel!

Kom je ook?

 

 

 

4 thoughts on “Speel je ook mee met onze boekencluedo?

  1. Onmogelijk om naar Brugge te komen, maar wat ben ik ontzettend benieuwd naar hoe jullie dit gaan doen (en hoe arme Benedict is vermoord)! Komt vast wel een uitgebreid blogje van online toch? *puppyeyes*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.