Book Nerds

Spam je blog! (Nu het eens mag…)

Verrassing! Dit is de eerste keer dat ik dit doe op mijn blog. Stiekem werd het wel eens tijd, dat jij lieve lezer, even jezelf in de spotlight kan zetten!

Je komt het niet zo heel veel tegen dat iemand (een blogger) een linkje plaatst van zijn eigen blog in een reactie. Maar het gebeurt wel en als blogger en eigenaar van de website kan het best vervelend zijn omdat je geen blogposts schrijft zodat mensen reclame kunnen maken. Gelukkig is het bij mij maar één keer gebeurd…

Today is the day!

Vandaag mag je dus alles vertellen over jezelf  en je blog in de reacties! Zeg kort en bondig wie je bent, waarover je graag blogt en laat een linkje achter. Kortom: je mag reclame maken. Zo krijg je vast wel meer volgers  en dat is voor iedereen leuk!

Vandaag is het dus jouw spotlight-time! Dus kom maar op!

9 thoughts on “Spam je blog! (Nu het eens mag…)

 1. Heeze Audrey gezellig allemaal! Voor wie het nog niet wist: ik ben Femke en dit is mijn boekenblog: https://femkel33st.wordpress.com. Ik blog over young adult boeken en een beetje over schrijven en ik houd van fotografie, bijvoorbeeld als ik naar een evenement of naar een boekhandel ga! En het is gezellig op t kamp en met jou in de Hebban Club 😀

 2. Mijn naam is Marjan en ik blog vooral over boeken. Recensies en nieuwtjes. Af en toe een blogje over het onderwijs of over haken en binnenkort misschien wel over mijn hond. Mijn blog is vanjufmarjan.blogspot.com neem eens een kijkje!

 3. Ik blog al een tijdje onder de naam Zwartraafje. Vermits ik een heuse listomaniac ben kom je heel wat lijstjes tegen op mijn blog. Allemaal boekgerelateerd, dat dan weer wel. Ook Harry Potter is vaak van de partij en af en toe valt het ook wel een beetje op dat ik graag creatief bezig ben of iets aan het bakken ben. http://www.zwartraafje.be

 4. Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.wordpress.com

 5. Ik ben Jet, en ik blog over YA boeken! Eigenlijk lees ik vrijwel alle YA’s, maar Science Fiction en Fantasy zijn toch wel mijn favoriete genres. Verder post ik ook wat meer persoonlijke artikelen, maar wel boekgerelateerd (denk aan: De kenmerken van mijn favoriete boeken, boeken waar ik naar uitkijk)
  http://rabbitbookz.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.