Creatief met boeken

Schrijf je ook een zomers postkaartje naar een Book Nerd?

Ik hou van niets liever dan geheime old school post. Nee, serieus. Het is geweldig. Het kost niet veel en je maakt er iemands dag mee. Bovendien kun je je ook nog eens laten gaan met die fancy pen die je bijna niet gebruikt, maar toch ooit gekocht hebt.

Met deze zomerse actie wil ik jullie Book Nerds dichter bij elkaar brengen. En welke manier is er dan beter dan een ouderwets postkaartje of brief? Heb jij dus zin om je pen uit te halen of een kaartje te sturen naar een onbekende booklover? Dan is dit je kans om 1. nieuwe boekenliefhebbers te ontmoeten en 2. je fangirlgedachten van je af te schrijven!

Dit is hoe het werkt:
 • Je schrijft je in via het onderstaande Google Forms.

Daar kun je het volgende aangeven:

 1. Je naam
 2. Adres
 3. E-mail
 4. Land
 5. Kies naar welke landen (Nederland of België) je wilt verzenden.
 6. Kies ook hoeveel kaartjes wil verzenden.
 • Vervolgens krijg je halverwege juni een mailtje met het adres en de naam van de persoon/personen naar wie je een kaartje zal sturen.
 • Zelf zal je niet weten wie jou een kaartje zal sturen.
 • Je verstuurt jouw kaartje(s) tussen 1 juli 2017 en 30 augustus 2017!
 • De verzendkosten zijn wel voor de verzender. Dus hou daar rekening mee.
And all you need to do is wait…

Schrijf je dus in als je eens zin hebt in een leuke boekenpost. 😉 En wie weet ontmoet je iemand die net zoveel van jouw favoriete boeken houdt! Of als je gewoon iemand een leuke zomer wil wensen op een leuke manier, dan is dit het moment.

Doe je ook mee? Vul dan hier het Google Forms in!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSeY-YIcD15V0ogqDWhbugIQfUMIFJici2shupeeCm0XwYuNnw/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

 

 

 

 

 

obndeJe 1.Je

 

8 thoughts on “Schrijf je ook een zomers postkaartje naar een Book Nerd?

 1. Hey Audrey! Ik doe mee hoor. Eigenlijk verstuur ik sowieso vrij veel kaartjes maar ik ken natuurlijk niet alle booknerds hun adres. Op deze manier kan ik misschien ook eens iemand anders verrassen.

 2. Wat is dit ontzettend leuk! Ik had het bijna gemist, dus ik ben blij dat je het nog even deelde op Twitter 😉 Nu kan ik ook zomerpost versturen, hoera!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.