Review

Review: After #1 | Anna Todd

Auteur: Anna Todd
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022572955
Samenvatting bol.com: De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is….

Mijn mening: 8/10

Ik heb dit boek verschrikkelijk snel uitgelezen, ook al telde After meer dan 500 pagina’s. De plot had me dan ook meegesleurd. Tessa is een erg leuk en echt personage die meegezogen wordt in haar eerste échte liefde. Maar… ze heeft al een vriendje Noah, die nog is achtergebleven om de middelbare school.

Toen Tessa Hardin leerde kennen door haar kamergenote was mijn indruk van Hardin alleszins niet goed. En vooral toen het verhaal van Hardin en Tessa vorderde, was ik soms wel een beetje teleurgesteld in Hardins daden. Maar in (bijna) elke romance valt het brave meisje op de stoute jongen en dat brengt toch wel een paar problemen teweeg.(Voor wie het niet weet: ze worden meestal veroorzaakt door de jongen) Die problemen zijn eigenlijk gewoon een duw en trek spel tussen Hardin en Tessa, maar ik denk dat dat gewoon de charme van het boek is. Terwijl Hardin en Tessa dus in een intense relatie belanden, heeft Tessa nog een liefje. Nou ja, ik vond echt dat ze mocht zeggen tegen Noah dat ze een andere jongen had … Maar wie ben ik?

Dit boek is eigenlijk een ik-zet-mijn-hersenen-even-op-nul-boek en dat vond ik toch wel een leuke afwisseling voor Ik Geef Je De Zon, die een wat zwaarder onderwerp behandelt. Ik hou van de spannende relatie van Tessa en kijk echt uit om het vervolg te lezen die over een paar dagen uitkomt. Anna Todds schrijfstijl heeft mij helemaal meegezogen in het verhaal van Tessa en Hardin. Haar vlotheid en de behoorlijk onverwachte ontknoping hebben me doen smachten naar het volgende boek!

1 thought on “Review: After #1 | Anna Todd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.