Dear Book Nerd Book Club

Potluck-leesclub: Rood van Pierce Brown

Voor wie het nog niet doorhad, Dear Book Nerd Book Club heeft een drukke agenda deze zomer! We houden maar liefst 2 eventen, die zeker en vast de moeite waard zijn voor de échte Book Nerds!

Op 16 juli houden we een meet-up over Twilight (!) in de Boekbar in Gent! Het wordt echt wel geweldig en ongelofelijk gezellig! Iedereen is welkom! Wil je graag meer info? Dan kun je hier klikken.

Wanneer? 6 augustus om 15u

Maar in augustus zijn we dus weer te vinden in onze vaste stek, De Brugse Boekhandel. Of misschien toch niet… We gaan namelijk terwijl we het boek bespreken een potluck-picknick houden in de mooiste binnentuin van Brugge! (PS: Als het slecht weer zou zijn, houden we er eentje tussen onze favoriete boeken!)

13161780_10153911486279930_8388014746457813698_o
Even om te tonen hoe geweldig de binnentuin van De Brugse Boekhandel is!
Wat is een potluck-picknick?

Een potluck-picknick is een fenomeen die is overgewaaid vanuit Amerika naar België. Het concept is heel simpel. Elke deelnemer die komt, neemt iets lekkers mee van huis. Het thema van deze potluck is zoetigheid, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Verras ons!

Rood van Pierce Brown

Is een ongelofelijk geweldig boek! AH!

Een korte samenvatting:

de-mars-trilogie-1-rood-pierce-brown-boek-cover-9789024570966Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, overtuigd dat hij en zijn medemensen de oppervlakte van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft gesloten, wetende dat zijn bloed en zweet ooit zal resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen.

Maar Darrow en zijn soort zijn verraden. Al snel komt hij erachter dat de mensheid de oppervlakte van Mars al generaties geleden heeft bereikt. Uitgestrekte steden en rijk begroeide velden strekken zich uit over het landschap. Darrow – en alle Roden net als hij – zijn niets meer dan slaven voor de decadente heersende klasse.

Geïnspireerd door een verlangen naar gerechtigheid, en gedreven door herinneringen aan een verloren liefde, offert Darrow alles op om het legendarische Instituut te infiltreren, een proefterrein voor de dominante Gouden kaste waar de nieuwe generatie van menselijke opperheren strijden om macht. Darrow wordt gedwongen te strijden voor zijn eigen leven en de toekomst van de beschaafde wereld tegen de beste en meest genadeloze leden van de heersende klasse van de maatschappij. Hij zal voor niets of niemand stoppen om zijn vijanden te verslaan… zelfs niet als dat betekent dat hij een van hen moet worden.

Maak kans op één van de 5 leesexemplaren die ik mag weggeven!

Voorwaarden

– Als je een exemplaar hebt ontvangen, ben je aanwezig op de leesclub van 6 augustus. Zo niet, dan kom je op onze zwarte lijst en dat wil je niet.

– Bij voorkeur kun je het boek ophalen bij de Brugse Boekhandel. Maar we kunnen het boek altijd naar je opzenden met KialaBE met een vergoeding van €4,50 of KialaNL voor €7,50.

– Je schrijft na het lezen een mini-recensie van 200 woorden van het boek die later in een groeprecensie zal gebundeld worden.

Kans maken?

Vul het onderstaande contactformulier in en vertel me waarom jij het boek moet winnen!

INSCHRIJVEN VOOR EEN LEESEXEMPLAAR KAN TOT EN MET 28 JUNI! Op 29 juni krijgen de winnaars een mail.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Gewoon inschrijven

Wil je heel graag komen en gezellig mee-eten? Dat kan! Stuur gewoon een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com of vul gewoon het contactformulier in! Ik zie je daar!

Bij vragen kun je ook altijd bij vandenbogaerde.audrey@gmail.com terecht!

Kom jij ook naar de smakelijkste leesclub?

Grote dank aan VBKU Uitgevers voor de recensie-exemplaren!

3 thoughts on “Potluck-leesclub: Rood van Pierce Brown

  1. Ik ben erbij, Audrey!! Ik ben super benieuwd naar dit boek en de leesclubs zijn altijd enorm gezellig 😀 Als het goed is ontvang ik zelf al een recensie-exemplaar via VBK, dus dat betekent meer kans voor de rest van de bezoekers 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.