Films

Pitch Perfect 2

Regisseur: Elizabeth Banks
Speelduur: 115 minuten
Acteurs: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Rebel Wilson
Samenvatting imdb.com:
After a humiliating command performance at Lincoln Center, the Barden Bellas enter an international competition that no American group has ever won in order to regain their status and right to perform.

Mijn mening: 10/10

Deze film was fantastisch en zo hilarisch! Iedereen die van de eerste film houdt, zal zeker van Pitch Perfect 2 houden want hij was zo veel beter.
In de eerste film hadden we al mogen kennis maken met de a-capellagroep de Barden Bellas. Ze hadden ons toen bewezen dat ze niet alleen een hechte vriendengroep zijn, maar dat ze ook konden zingen.

In Pitch Perfect 2 hebben de makers er nog een schepje bovenop gedaan. Meer van het leuke karakter Fat Amy, die met haar droge opmerkingen werkelijk iedereen aan het lachen maakt. Maar ook de andere meiden van de Barden Bellas hebben me zeker niet teleurgesteld. Wat houd ik van deze meiden! Er is zo veel diversiteit in die groep… heerlijk om te zien. (En zo veel droge humor!)

Maar natuurlijk ontbraken er geen knappe jongens. Toch zijn de schrijvers er in geslaagd om het verhaal niet om de liefde te laten draaien, maar om de moeilijke weg van de Barden Bellas zelf. Dat was een aspect die heel erg geslaagd was en in vele opzichten de film origineler maakte.

Ja, ik heb zo genoten van de film en raad zeker iedereen aan om hem te bekijken in de bioscoop! Pitch Perfect 2 was nog beter dan de eerste door meer diepgang, betere moppen en onverwachte plottwisten. Hmm, moet ik nog iets zeggen? Behalve: KOOP NU JE KAARTJES!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.