Persoonlijk

Ontdekt!

Ik had eens zin in iets nieuws! Dit maandelijkse artikel zal gaan over alles die mij bezighoudt of die ik heb ontdekt. Rare feitjes inclusief!

Wist je dat… 

Schimmelkaas zoals Roquefort zo’n tien maanden nodig heeft om te smaken hoe hij smaakt? Ik wist dat dus niet. TIEN MAANDEN! Niet moeilijk dat hij een beetje stinkt!

Pas op!

Ben jij een eeuwige dagdromer? Zo ja, pas dan op want soms kunnen dagdromen teleurstellend zijn als je ze vergelijkt met de realiteit. Dat zorgt er dus voor dat je niet meer tevreden bent met je eigen leven en denk je dus dat alles donkerder is dan het eigenlijk in werkelijkheid is. Depressies kunnen dus zo veroorzaakt worden en ik denk dat dat gevoel niet echt prettig is. Mijn advies? Zorg dat je nog blij bent met de werkelijkheid en geniet van de kleine dingen! Maar natuurlijk moet er wel nog een klein beetje fantasie zijn!

Updates:

Ik ben niet zo’n challenge fan. Waarschijnlijk omdat ze je meestal dwingen om te lezen. Toch zijn ze wel grensverleggend en zorgen ze ervoor dat je meer leest dan je normaal zou doen. Vorig jaar zat ik echt in een leesdip en heb ik, denk ik, niet een de helft van mijn Goodreads-challenge gehaald. Sneu, ik weet het! Dit jaar, daarentegen, ben ik aardig op weg om ruimschoots over mijn grens te lezen! Hier een foto van mijn mission: Goodreads Challenge

Writer in progress

Ik doe erg graag mee met schrijfwedstrijden en schrijf ook heel graag verhaaltjes. Nu schrijf ik voor de Zomerwedstrijd die Blossom Books en Hebban organiseren. Op dit moment heb ik de helft van mijn verhaal uitgeschreven en ben van plan om die zo rap mogelijk af te maken zodat ik die kan corrigeren. Ik heb een goed gevoel over dit verhaaltje en ik ga hem misschien, als de wedstrijd is afgelopen is, publiceren op wattpad. Ik weet ook dat er onlangs ook grotere schrijfwedstrijden zijn gelanceerd zoals die van Storm Publishers en Best of YA, maar ik heb het gevoel dat ik nog erg veel moet leren. Toch is het altijd leuk om een boek te schijven en ik ben dan ook stilaan begonnen aan de eerste hoofdstukken van een misschien toekomstig boek. Wish me luck!

hebben jullie leuke feitjes of updates die jullie willen delen? Ik ben een en al oor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.