Book Nerds, Books

Mijn weekendbookhaul

Hoe komt het toch dat ik zo verslaafd ben aan boeken lezen? Soms vervloek ik mezelf wel, maar ik kan er niets aan doen.

Dit weekend was een rommelmarktweekend! Op een rommelmarkt kan je voor heel goedkope prijzen een leuke YA kopen zonder dat je portemonnee er ernstig van slinkt. Dus ik heb me een beetje laten gaan en hoe…

Hier is mijn supergrote (misschien wel té grote) bookhaul:

Bookhaul- mei

De True Blood-boxset van Charlaine Harris:  Ik kon het echt niet laten om deze boeken te kopen en het was niet eens zo veel… In de boxset zitten alle True Blood boeken (10 in totaal!) en natuurlijk gaat de serie over vampiers. Ik heb er precies een obsessie voor, foei!

Allerzielen van Deborah Harkness: Ik heb al heel veel goede dingen gehoord over deze serie en voor een prikje wil ik me wel wagen aan dit mysterieuze boek. Allerzielen telt wel veel pagina’s, maar wat is dat nou voor een Book Nerd?

Boy 7 van Mirjam Mous: Mijn vriendin heeft echt genoten van dit boek en ze raadde het aan. Dus toen in de kans kreeg om hem te kopen voor 2 euro, nam ik het snel mee. Ook op het Best of YA-event was er 20 minuten geweid aan dit boek en iedereen leek Boy 7 wel tof te vinden. Ik ben alleszins nieuwsgierig!

Evermore van Allyson Noël: Alhoewel ik dit boek al eens had gelezen, vind ik dat het  een plaatsje verdient in mijn boekenkast! Ik herinner me nog dat ik dit boek echt goed vond en ben dus helemaal in voor een re-read. 😉

Circle of Fire van Keri Arthur: Dit is een Engelse fantasy-thiller dus dat valt wel bij mij in de smaak! Op de achterkant werden er ook vampiers vermeld, dus heb ik het meegenomen voor 1 euro. Goed toch?

Nachtmerries zijn blauw van Laurie Faria Stolarz: Dit boek valt dan weer onder het gerne bovennatuurlijk en dat is ook een van mijn favoriete genres. Het hoofdpersonage in het boek kan toveren en haar nachtmerries komen altijd uit, dus ik zeker geïntrigeerd door het verhaal. We zullen zien!

Nachtvlinder van Rachel Klein: Ik kon het niet laten om dit boek te laten liggen! Ik ben al eerder gevallen voor de rare kostschool mysteries en ik denk dat ik dat nu weer gaat doen. De achterflap spreekt mij ongelofelijk aan, dus zal ik me misschien wel amuseren! Ik kijk er erg naar uit om dit boek te lezen…

Van welk boek willen jullie een recensie zien?

2 thoughts on “Mijn weekendbookhaul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.