Book Nerds

Mijn vijf best gelezen blogs van het afgelopen jaar

Ik hou me niet zo bezig met statistieken en als ik dat wel doe, dan lig ik er nog niet zo van wakker. Maar ik vind het wel altijd fijn om te weten welke blogposts het goed doen en welke dan weer minder. Vandaag laat ik jullie graag weten welke blogposts jullie met geweldig enthousiasme lazen dit afgelopen blogjaar. Als je op de titel klikt, kun je ze nog eens lezen als je dat nog niet gedaan hebt.

Is er een grens aan kritiek? | Over sociale media in de boekenwereld (19/11/2019)

Dit was een blogpost die heel veel reacties heeft uitgelokt. Er waren heel veel mensen met een andere visie en eigenlijk was dat best wel leuk om te lezen. Ik ben ook veel te weten gekomen over de ervaringen van bepaalde bloggers of schrijvers, dus eigenlijk was het zelf ook heel leerrijk. Dit was verreweg mijn meest gelezen post vorig jaar.

Et si c’était vrai | Marc Levy (19/01/2016)

Er is niets fijner als oudere blogposts ook nog veel worden gelezen en mijn recensie van de bestseller van Marc Levy wordt écht ontzettend veel gelezen. Misschien moet ik eens vaker Franse boeken recenseren die ik ook voor school moest lezen, haha. Ik wil niet weten hoeveel keer mijn tekst is geplagieerd.

Bekentenis | YA van eigen bodem eindelijk uit de startblokken? (22/07/2020)

Ik publiceerde dit artikel over goede representatie in de YA van eigen bodem nog maar een aantal weken geleden en toch is het een van mijn meest gelezen blogposts dit blogjaar. Trotser en blijer kan ik niet zijn. Het is zo belangrijk én ik ben heel blij met alle positieve reacties op dit artikel.

Vijf onterechte vooroordelen over vertalen en vertalingen die we allemaal hebben (25/10/2019)

Dit was een geweldig artikel om te schrijven. Ik bundelde al mijn kennis uit mijn studie om een aantal vooroordelen over vertalen en vertalingen te ontkrachten. (Gelukkig waren veel professionele vertalers het eens met mijn argumenten!)

Bijna echt, een van de beste YA-boeken van eigen bodem op dit moment (30/06/2020)

Een van mijn best gelezen recensies is die van Bijna echt van Lisa van Campenhout. Kijk, je moet maar lezen waarom ik dit zo’n geweldig boek vond, maar ik ben reuzeblij dat dit mijn best gelezen recensie is.

Welke blogpost van mij heb je graag gelezen? (Ik ben gewoon erg benieuwd!)

3 thoughts on “Mijn vijf best gelezen blogs van het afgelopen jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.