Book Nerds

Mijn spooky boekenbuit van oktober 2020

Oktober was best een vreemde maand. In België naderde steeds meer een lockdown, waardoor mijn universiteit al vroeg in code rood ging. Ik bezocht dus niet zoveel boekhandels, maar ik kreeg wel een aantal leuke pakketjes.

Recensie-exemplaren

Ik kreeg in oktober drie recensie-exemplaren. De eerste was het nieuwste boek van Marieke Nijkamp, Zelfs als we zwijgen. Ik heb het hele jaar al uitgekeken naar deze thriller, dus ik heb er zin in. Daarnaast kreeg ik ook nog twee non-fictie boeken: Buurtaal van Miet Ooms en Man & Macht van Kate Manne.

O noooo

Ik bestelde vorige maand ook nog This Coven Won’t Break, het vervolg op These Witches Don’t Burn van Isabel Sterling. Ook mocht ik An Ember in the Ashes en A Torch Against The Night van Sabaa Tahir aan mijn boekenkast toevoegen.

Ook kwam mijn speciale gesigneerde Waterstones-editie van The Invisible Life of Addie LaRue aan. Het koste best wel veel geld, maar ik ben er zo blij mee. Het is oprecht een van de mooiste boeken die ik in mijn kast heb staan nu.

Welke boeken kocht/kreeg jij in oktober?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.