Books

Mijn spectaculaire boekenbuit van augustus 2020

In augustus kreeg ik een aantal mooie recensie-exemplaren, maar bestelde ik ook best wel veel boekjes. (Oeps.) Ik laat je zien wat ik kocht of leende:

In de bib

In de bibliotheek ontleende ik George van Alex Gino en ik las dit boek met zoveel plezier uit. Het is zo’n vrolijk en toch diepgaand boek, vol hoop. Ik raad dit boek heel erg aan.

Recensie-exemplaren

Ik kreeg een verrassingsrecensie-exemplaar van Clavis en dat was Infinity Son van Adam Silvera (een van mijn favoriete auteurs). Ook kreeg ik Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson (het leesclubboek van september) en Verbeeld me van Tahereh Mafi. Ik had deze maand ook de grote eer om de correctieproef van Zomerburen van Rianne Robben te lezen. We lezen haar boek ook met de leesclub in oktober, dus het was extra speciaal om het zo vroeg te mogen lezen.

Ebooks

Ik kocht in het begin van augustus ook vier ebooks:

  1. Chosen Ones van Veronica Roth
  2. Nevermoor van Jessica Townsend
  3. The Switch van Beth O’Leary
  4. Dangerous Remedy van Kat Dunn

Boeken

Ik kocht maar een boek deze maand en dat is Cinderella is dead van Kalynn Bayron.

Preorders

Ik bestelde deze maand ook een aantal boeken die ik dit najaar dan in mijn bus zal hebben.

  1. De speciale en gesigneerde Waterstones-editie van The Invisible Life of Addie LaRue van V.E. Schwab
  2. Cemetery Boys van Aiden Thomas (en voor dit boek deed ik ook mee met de preorderactie)
  3. Loveless van Alice Oseman (dit boek is dan wel al uit, maar ik heb het samen besteld met het volgende boek)
  4. Majesty van Katharine McGee (het vervolg op American Royals)

Ik verkocht ook wat!

In augustus besloot ik ook om een grote stapel boeken te verkopen. In totaal gaf ik 17 boeken een andere huisje (en daar ben ik blij mee, al heb ik nog altijd wat plaats te kort).

Doe jij soms eens boeken weg?

1 thought on “Mijn spectaculaire boekenbuit van augustus 2020

  1. Vroeger deed ik dat zelden tot nooit maar de laatste jaren wel. Van sommige boeken weet ik nu eenmaal zeker dat ik ze niet meer wil herlezen en er moet uiteraard plaats in de boekenkasten blijven voor nieuwe verhalen. Ik heb echter het idee dat ik er dit jaar minder koop dan het voorbije jaar. Er werden er wel enkele besteld om de boekhandels te steunen maar zo online bestellen in plaats van rustig in een winkel rond te snuisteren nodigt toch minder aan tot kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.