Book Nerds

Mijn non-boekverlanglijstje voor 2015!

Ja! Het einde van 2014 nadert en dan moet (vind ik toch) iedereen een verlanglijstje maken! Dus hier som ik de leukste (en redelijk goedkope) non-boekcadeautjes op voor 2015.

  • Wie wil nou geen coole mug om uit te drinken? Blossom Books heeft een hele reeks Blossom Mugs: Shut up, I’m reading/ Shut up, I’m writing/ Disturb at your own risk. (€7,95)
  • De nieuwe BlossomBag! Ik hou van hun linnen boekenzakken. Ik heb ze werkelijk allemaal en de laatste nieuwe moet ik gewoon hebben. (€3,95)
  • The Fault in Our Stars iPhone case. Ik had echt genoten van de film, maar helaas heb ik het boek nog niet gelezen. Sinds ik mijn telefoon heb, ben ik verslaafd aan hoesjes. Shame on me, maar deze is echt geweldig! ($1,87 op Amazon.com met free shipping)
  • iPhone case van The Hunger Games met de quote: May the odds be ever in your favor. Telkens als ik aan die quote denk, denk ik aan Effie Prul en ik hou  echt van dat karakter! Deze iPhone case is echt geweldig. ($1,83 op Amazon.com met free shipping)
  • iPhone case van Harry potter. Ik vin deze ook echt geweldig! Altijd een Harry Potter fan! (€14,68 op Amazon.fr met verzending inclusief, €10,99 zonder verzending)

Onlangs heb ik ook de website customjewels.nl ontdekt! Allerlei juwelen van boeken en films aan een aangenaam prijsje, het is wel echt voor een Book Nerd hé! Dus mijn favorieten van de website mogen dus niet ontbreken.

  • Hunger Games: Mockingjay horlogeketting. Ik vind dit model gewoon awesome! Fans van de Hunger Games zullen dit fantastisch vinden! En zo weet je ook altijd hoe laat het is.(€13,29)
  • Harry Potter: Tijdsdrijver ketting. Deze ketting is gewoon geweldig! Wie wil die nou niet hebben? (€11,39)
  • Ik ben een mega Twilight fan! Ik heb de boeken wel een tig keer gelezen dus staat dit item zeker op mijn verlanglijstje. De haarklem van Bella! Deze wil ik echt voor mijn verjaardag. (€13,99)

7 thoughts on “Mijn non-boekverlanglijstje voor 2015!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.