Books

Mijn kleine boekenbuit april 2019

In april kocht ik heel weinig boeken en misschien was dat omdat ik er in maart al zoveel had gekocht. Ik kocht er dus heel weinig, maar ik pre-orderde er wel een paar. Natuurlijk deel ik dat nu ook met jullie. 

April was best een rare maand. Twee weken van de paasvakantie waren al gevuld met studeren en heel weinig lezen, dus ik had weinig tijd om ook maar aan boeken te denken. Ik ging wel naar het Clavis Book Café in Hasselt en bestelde een aantal boeken die in mei uitkomen bij De Brugse Boekhandel.

Pre-orders

Ik pre-order niet vaak boeken, maar als ik ze echt heel graag wil hebben, dan bestel ik ze zodat ik ze meteen kan ophalen. Ik bestelde twee boeken die in mei bij Blossom Books verschijnen: Echte Amerikaanse Jongens van Jason Reynolds en Brendan Reich en Weersta Me van Tahereh MafiAfbeeldingsresultaat voor echte amerikaanse jongensAfbeeldingsresultaat voor weersta me

 

 

 

In de brievenbus

Van Moon kreeg ik een recensie-exemplaar van het langverwachte debuut van Rima Orie, De Zwendelprins. Op 4 mei leest de leesclub ook dat boek en kunnen we een half uurtje Skypen met de auteur. Ook kreeg ik een present-exemplaar van Young & Awesome, Vlam van Alice Broadway.Afbeeldingsresultaat voor vlam alice broadwayAfbeeldingsresultaat voor de zwendelprins

 

 

 

 

Uit de ruilkasAfbeeldingsresultaat voor all i know now

Op het Book Café van Clavis stond er ook een ruilkast. Ik ruilde naar Dansen in diep water van Laure van den Broeck en Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp voor All I Know Now van Carrie Hope Fletcher. Ik wou dat laatste boek al even lezen, dus ik was heel blij dat het in de ruilkast stond. Ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan ga vinden.

Welke boeken mocht jij toevoegen aan je boekenkast in april?

 

3 thoughts on “Mijn kleine boekenbuit april 2019

  1. Heel benieuwd naar Vlam en De Zwendelprins! Ik voegde naast deze twee ook nog Aquila van Ursula Poznanski, momentum van Shelena Shorts, Hashtag Hiernamaals van Vanessa Gerrits, Vuur en As deel 3 van Sabaa Tahir, De stille Patiënt van Alex Michaelides en Kattentijd van Ellen Verstrepen toe. Een hele buit dus. Maar hé, de zomer komt er aan dus dan mag dat 😉 denk ik … 😉 Verspreidt over zowel april als mei weliswaar.

    1. Haha, ik denk er ook zo over als ik nu boeken bestel… Ik moet nog steeds het derde de van Sabaa Tahir lezen, al heb ik die ook al eeuwen in m’n kast staan…

  2. Ik ben snel even gaan spieken … in april kocht ik een prachtig paper scene boek rond de magische wezens uit de Harry Potter boeken en een gedichtenbundel van Bart Moeyaert. Verder kreeg ik nog een aantal boeken toegestuurd waaronder één van Nora Roberts, twee die ze onder haar pseudoniem J.D.Robb schreef, een mooi prentenboek, Koninkrijk van As van Sarah J.Maas en Duistere troon (het vervolg op Koninginnen). Op één na heb ik ze ondertussen bijna allemaal gelezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.