Books

Mijn gigantische YALC-buit

 

Je gelooft het of niet, maar ik kwam met een valies vol boeken terug van YALC. Er zaten zelfs zoveel boeken in dat ik mijn kleren in mijn extra rugzak heb moeten stoppen. YALC was een maand geleden, dus nu is het perfecte moment om eens terug te blikken naar de geweldige boeken die ik in mijn nieuwe boekenkast heb mogen toevoegen!

Ik ga eerlijk zijn dat ik me echt een beetje heb laten gaan. Iemand had me wel mogen waarschuwen over dit gevaar. Mijn rug was bij wijze van spreken helemaal gebroken toen ik van mijn 6-daagse trip terugkwam, maar nu ik mijn boeken in mijn boekenkast zie shinen, heb ik er helemaal geen spijt van. Om het toch wat kort te houden ga ik gewoon alle boeken opsommen die ik ofwel gekocht of gekregen heb. In mijn andere artikels schrijf ik er nog een kort commentaar bij, maar het zijn gewoonweg te veel boeken…

Deze boeken heb ik gekocht
 1. Ginny Moon – Benjamin Ludwig (Hardcover!!)
 2. Caraval – Stephanie Garber (Hardcover!!)
 3. Flame in the mist – Renée Ahdieh (Hardcover!!)
 4. Lorali – Laura Dockrill (Gesigneerd)
 5. The Wrath and the Dawn – Renée Ahdieh
 6. The Rose and the Dagger – Renée Ahdieh
 7. Oblivion – Jennifer L. Armentrout
 8. The Problem with forever – Jennifer L. Armentrout
 9. Halfblood-series (#1-4) – Jennifer L. Armentrout
 10. Everything beautiful is not ruined – Danielle Young- Ullman

Ik weet dat ik me even heb laten gaan bij de Jennifer Armentrouts, maar ik heb zo’n fan van haar boeken! Die kon ik gewoon niet laten liggen! IMG_3385[1].JPGIMG_3382[1].JPG

Deze boeken heb ik gekregen, gewonnen of geruild
 1. Beasts made of night – Tochi Onyebuchi
 2. The truth and lies of Ella Black – Emily Barr (Gesigneerd)
 3. Everless – Sara Holland
 4. Before I Let Go – Marieke Nijkamp
 5. Undercover princess – Connie Glynn
 6. Moonrise – Sarah Crossan (Gesigneerd)
 7. The hundred lies of Lizzie Lovett – Chelsea Sedoti
 8. The Opposite of Okay – Laura Steven
 9. The Fandom – Anna Day (Gesigneerd)
 10. This mortal coil – Emily Suvada
 11. The hazel wood – Melissa Albert
 12. Follow me back – A.V. Geiger
 13. Blackbird – N.D. Gomes
 14. There’s someone inside your house – Stephanie Perkins
 15. A shiver of snow and sky – Lisa Luedecke (Gesigneerd)
 16. Girls made of snow and glass – Melissa Bashardoust
 17. Wizards and robots – Will. i. am en David Johnson
 18. Bright Smoke, Cold Fire – Rosamund Hodge
 19. Don’t look back – Jennifer L. Armentrout
 20. The Crown – Kiera Cass
 21. Lady Midnight – Kiera Cass

Haha, hier heb ik me dus nog meer laten gaan… Oeps… IMG_3378[1]IMG_3379[1]

Ik kan het haast niet geloven dat ik zoveel boeken heb meegebracht, MAAR ik heb er geen spijt van?

Wat was jullie grootste haul ooit?

10 thoughts on “Mijn gigantische YALC-buit

 1. Dzjee Audrey én dan moest je die vervolgens allemaal mee naar huis kunnen nemen.
  En nadien waarschijnlijk ook een extra boekenkast kopen om al dat nieuwe leesvoer een
  plaatsje te kunnen geven. 🙂 Wel super leuk dat je zoveel boeken op de kop hebt kunnen tikken.

  1. Haha, ja dat naar huis sleuren, was wel iets ja! Maar gelukkig ging ik net verhuizen en had ik een mooie nieuwe boekenkast op me wachten! Ik ben dus heel erg blij dat ze allemaal zo mooi shinen. 😉

 2. Haha ik koop mijn boeken vaak in gedeeltes, deze vakantie heb ik er zonder dat ik het echt door had 7 gekocht (ik ga er maar snel voor zorgen dat ik een nieuwe boekenplank krijg!). Heel veel leesplezier!

  1. Meestal doe ik dat ook wel, niet zoals ik nu op YALC heb gedaan. (Toch was het wel heel veel…) En dank je wel, zal ik doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.