Book Nerds, Books, Persoonlijk

Mijn geweldige verjaardagsbuit 2019

Vorige week vierde ik mijn negentiende verjaardag met een aantal vriendinnen en het was echt ontzettend gezellig. Ik heb er zo van genoten, want er was lekker eten, goed gezelschap en er werden geweldige cadeautjes gegeven. Perfecte dag dus. Vandaag laat ik je zien welke leuke cadeautjes en boeken ik kreeg.

Wat ik altijd leuk vind aan cadeautjes krijgen is dat dat fantastisch is om te zien als mensen je echt goed kennen en al een beetje weten wat je echt leuk vindt. Deze verjaardag was niet anders, want ik kreeg de beste cadeautjes.

Non-book hebbedingetjes

Ik kreeg heel veel leuke dingetjes om mijn kot in te richten (wat ik natuurlijk altijd kan appreciëren). Omdat mijn kot helemaal roze is, was er duidelijk een thema te herkennen. Ik kreeg een hele mooie kom, leuke ananasbordjes, lampionnetjes en een hele mooie Harry Potter-poster.

Daarnaast kreeg ik ook hele leuke handige dingetjes voor school zoals post-its en magneet boekenleggers. Ook kreeg ik een leuk potje met vergeet-me-nietjes die ik nog zelf moet laten groeien.

Dan kreeg ik ook nog leuke selfcareproducten, wat natuurlijk altijd heel erg leuk is. Ik ben sinds recent een echte fan van de Lush-producten en mijn vriendinnen hebben me een aantal dingetjes gegeven die ik nog niet had uitgeprobeerd.

Boeken

Oké, iedereen heeft zichzelf overtroffen met de boekige cadeautjes. (Dat is dan ook te verwachten als meer dan de helft fanatieke lezers zijn.) Deze leuke boeken voegde ik toe aan mijn boekenkast:

  • De eerste geïllustreerde editie van Harry Potter, die ik al super lang wou hebben. Ik weet al wat ik voor het slapengaan ga lezen.
  • The Witch Doesn’t Burn Herself In This One van Amanda Lovelace. Ik hou ontzettend van poezië, dus ik ben super blij dat ik deze heb gekregen. Ik heb al zoveel goeds gehoord over deze feministische dichtbundel.
  • Meneer Stink van David Williams. Oké, dit is een kinderboek, maar ik heb hier zoveel leuke herinneringen aan en ik ben ontzettend blij dat Marcia dit boek aan me gaf. Dit is het beste kinderboek ooit.
  • De Appeltaart van de Hoop van Sarah Moore Fitzgerald is een boek dat ik al eeuwen wil lezen. Het is een middlegrade, maar het heeft al zoveel lovende recensies gekregen.
  • Omhulde stad van Ransom Riggs is het enige boek dat ik nog moest hebben om mijn serie te vervolledigen én eindelijk verder te lezen. Dus super goed gekozen.
  • Een vegetarisch kookboek mét recepten met maximum zes verschillende ingrediënten. Het perfecte kookboek voor een kotstudent die lekker wil eten, zonder ontzettend veel dingen nodig te hebben.
  • Wij moeten allemaal feminist zijn van Chimamanda Ngozi Adichie is een boekje die ik ook al even wilde lezen en het lijkt me echt perfect om eens tussendoor te lezen. 

Tot slot, kreeg ik ook nog een FairyLoot Box cadeau die nog verstuurd moet worden. Het zal mijn allereerste box zijn, dus I’m excited!

2 thoughts on “Mijn geweldige verjaardagsbuit 2019

  1. Zo fijn dat je een leuke verjaardag heb gehad. Marcia had het me laten weten dat ze dat boek voor je had gekocht en ik heb Nancy mee mogen helpen kiezen bij Lush vermits we die week hadden afgesproken. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.