Book Nerds

Mijn buit van het Boekenfestijn!

Ook al had ik het mezelf zo beloofd dat ik dit jaar niet zou gaan, was de verleiding te groot. Na de teleurstelling van het Best of YA- promoteam (want op het Best of YA-event hadden ze gezegd dat je je mocht inschrijven als je uit België kwam en blijkbaar werd je beoordeeld op geografische ligging en motivatie) , was het dus een leuke afleiding om honderden boeken op te zoeken!

Als me  een beetje leert kennen, weet je dat ik een enorme boekenfan ben en ik altijd nieuwe pareltjes zoek. Toch kosten boeken veel geld en soms is dat ook te zien aan je slinkende portemonnee. Maar als je een Book Nerd bent zoals ik kun je op het Boekenfestijn voor vijftig euro meer dan 10 boeken kopen! Waarom zou je dus geen kijkje gaan nemen?

Mijn buit:

 • Love Letters, liefdesbrieven van Mozart, Napoleon, enz. van Ursula Doyle
  (Ik hou van oude romantiek! Meer redenen had ik niet nodig om dit boek te kopen.)
 • City of Lost Souls van Cassandra Clare
  (Ik had deze nog niet in mijn kast staan en ik ben een grote fan van Cassandra Clare.)
 • Prisoners in the palace van Michaela MacColl
  (I just love the cover and the story!)
 • Een ongewone familie van Matt Haig
  (Het verhaal is gewoon zo intrigerend! Een familie die mensen aan stukken scheurt… Hmm.)
  IMG_0291
 • De voorspelling van De Druïde van Reina Bakker
  (Ik hou gewoon van historie!)
 • De Engelen van de Apocalyps van Eduardo Spohr
  (Het verhaal klinkt erg spannend en ik ben altijd in voor een boek met engelen!)
 • Hysteria van Megan Miranda
  (Ik citeer: “You wanted him. You needed him. You killed him.” Spannend toch?
 • Het verdrag van de nacht van David Whitley
  (Het verhaal klikt gewoon zo goed. Ik ben heel benieuwd om dit boek te lezen.)
 • Alfa, het geheime leven van Radu Lupescu
  (Ik kijk er erg naar uit om dit boek te lezen. Het gaat over vampieren en weerwolfvampieren! Cool toch?)
 • Wacht op mij van J. Lynn
  (Ik kijk al een hele tijd uit om een boek van Jennifer Armentrout te lezen. Dus dit was een echte kans!)
 • De Victoriaanse taal van bloemen van Mandy Kirkby
  (Ik ben een echte romanticus… Dat valt niet te ontkennen!)

Ben jij al naar het Boekenfestijn geweest? Wat was jouw buit?

10 thoughts on “Mijn buit van het Boekenfestijn!

 1. Bij de laatste editie in Mechelen kocht ik enkel een kookboek. Ik was eerder dit jaar echter al naar drie Boekenfestijn-edities geweest en daar vond ik gelukkig wel een aantal interessante boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.