Books

Mijn boekenkast is mijn vriend niet meer-bookhaul

Het is een behoorlijk lange titel, maar het is daarom niet minder de waarheid… De afgelopen weken heb ik ontzettend veel nieuwe boeken in mijn boekenkast kunnen verwelkomen. Tja, ik ben er heel blij mee, maar m’n boekenkast? Haha, die mag nog wat weer gewicht dragen.

Speciaal voor jullie heb ik 11 boeken naar beneden gesleurd (ja, zeg dat wel) om mooie foto’s te nemen. Ik bedoel: het was een must, want er zitten zo’n prachtige pareltjes tussen! Hier zijn ze dan, mijn 11 nieuwe schatjes:

Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby | Caren Lissner

Dit boek heb ik als onverwachts recensie-exemplaar van uitgeverij Agora gekregen. Ik viel als een blok voor het luchtige Het Balseizoen, dus denk ik dat ze deze chicklit wel iets voor mij vonden. Ik denk het op zich ook wel, aangezien ik soms wel eens nood heb aan een boek waarvoor ik niet zoveel hersens nodig heb. Ik ben dus heel benieuwd naar deze!IMG_2203[1].JPG

Optimisme is dodelijk | Susin Nielsen

Zoals jullie al enkele dagen geleden konden lezen, heb ik dit boek gelezen omdat er hier in België een event was met Susin Nielsen. Haar eerste contemporary, Wij zijn allemaal moleculen, staat hoog op mijn verlanglijstje, maar ik kreeg toch deze! Ik had heel hoge verwachtingen en deels zijn die ingevuld. Mijn volledige recensie kan je hier al lezen. IMG_2113[1].JPG

Alice in Zombieland | Gena Showalter

Ik denk dat de actie van YalFest toch wel heel goed werkt. Dit is het tweede boek dat ik heb gekocht voor het event (natuurlijk heb ik dan ook mijn bonnetjes doorgestuurd!). Ik was al eeuwen benieuwd naar dit boek, en eindelijk heb ik het excuus om het te kopen. Met het laatste restje van mijn opa’s boekenbon kocht ik dit boek in mijn favoriete boekhandel. Zoals ik al zei ben ik al heel erg lang benieuwd naar dit boek en gelukkig mag ik die nu lezen en misschien laten signeren! <3IMG_2208[1].JPG

Pupil & Rebel | Julie Kagawa

Ik weet het dat je nu vast bij jezelf denkt: ze heeft deze boeken toch al gelezen? Ja, dat heb ik, maar dan op eBook. Maar omdat ik zoveel van deze serie hou en ze voor een zacht prijsje kon kopen, kon ik het helemaal niet weerstaan om ze te kopen. Deze serie is zo fenomenaal én de cover. OMG, dit is echt bookgasm material…

De Kids of Appetite | David Arnold

Dit is het eerste boek dat ik gekocht heb voor de YalFest-actie. Maar misschien heb ik het ook gewoon gekocht omdat het boek zo goed klonk. Plus, als Blossom Books zo laaiend is over een boek (net als Ik geef je de zon) moest ik het gewoon hebben. (En de cover is ook magnifiek!) Ik bedoel: heb je nog meer redenen nodig?IMG_2198[1].JPG

Zilveren Vleugels | Vanessa Gerrits

Ik kocht het tweede deel in deze fantasy van eigen bodem op de Belgische releaseparty van Zilveren Vleugels. Ik las Tweedehands Vleugels, het eerste deel, ergens in de zomer en nu het vervolg is verschenen kan ik echt niet wachten om in dit boek te beginnen!

Titans | Victoria Scott

Ik las al eerder een boek van Victoria Scott, Water & Vuur. Toen was ik echt laaiend over het boek, maar moet nog steeds een het tweede deel lezen. Toen ik dus van Y&A dit boek binnenkreeg, kon ik niet anders dan stuiteren. Ik vind de cover van dit boek zo sterk. Ik hou van het donkere, mysterieuze paard op de cover en vind het artwork echt geslaagd. Nu ben ik nog meer benieuwd naar het verhaal! IMG_2199[1].JPG

De Strijd om Verona  | Melinda Taub

Over dit boek is ondertussen al een recensie gepubliceerd! Als je die laaiende recensie nog eens terug wil lezen, dan kun je dat hier. Maar kort samengevat: het was net zo geweldig als de prachtige cover! Dit boek moet je echt in je boekenkast hebben staan. Al is het maar alleen omdat het boek er zo prachtig uitziet. IMG_2201[1].JPG

Hoog verraad | Jennifer L. Barnes

Dit boek brengt de meest nostalgische gevoelens bij me op. De Fixer, het eerste deel in de duologie van Barnes, was namelijk  het eerste leesclubboek van Dear Book Nerd Book Club. Natuurlijk moest ik dan meteen het vervolg hebben. Helaas was er wel een probleempje om het vervolg uit te brengen omdat er te weinig boeken waren verkocht van De Fixer. Maar de uitgeverij was zo geweldig om een alternatief te verzinnen: printing on demand. Daarom alleen al wou ik het boek hebben. IMG_2202[1].JPG

Opgesloten | Amy Ewing

Een tijdje geleden mocht ik al het manuscript van dit boek lezen én dat vond ik geweldig. Niet veel later kreeg ik dan ook het fysieke exemplaar in mijn bus en wauw. De cover is echt geweldig. Raven is ook zo’n geweldig personage in deze reeks, dus ik was echt helemaal weg van dit boek. Ik kan niet wachten op The White Rose. IMG_2206[1].JPG

Van welk boek willen jullie graag een recensie lezen?

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Mijn boekenkast is mijn vriend niet meer-bookhaul

  1. Ik ben ook aan het denken om Alice in Zombieland te kopen 😀 Denk jij dat het een boek voor mij is? Aangezien jij als geen ander mijn smaak kunt inschatten 😉

    1. Haha! Wel, ik heb het nog niet gelezen, dus dan weet ik het niet! Maar ik ken wel veel mensen die het geweldig vonden… En 10 euro is het risico wel waard toch? ?

    1. Ik ben nu bezig in De kids of Appetite en tot nu toe is het echt goed! Heb je Ik geef je de zon gelezen? En vond je die goed? Dan is deze echt wat voor jou! ?

  2. Wat een aanwinsten. Je zou er bijna leesstress van krijgen. 🙂 Hier staan momenteel nog enkele recensie-exemplaren te wachten én dan ga ik weer verder met dat gigantische aantal ongelezen boeken die nog in mijn kasten staan te wachten. Ik kreeg het aantal de afgelopen maanden toch al een beetje naar beneden gelezen. 🙂

    1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel een beetje last heb van die leesstress! Ik moet nog zoveel boeken lezen en ze blijven maar dingen opsturen en soms kan ik mezelf niet in de hand houden… 😉 Het is moeilijk omdat ik niet zoveel tijd heb om te lezen, dus recensie-exemplaren krijgen altijd voorrang. (Maar dat zijn wel allemaal boeken die ik ook heel graag wil lezen… dus…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.