Book Nerds

Mijn blog en ik

Het is aftellen naar mijn blogverjaardag. Morgen zal ik de eerste verjaardag van The confession of a book nerd vieren! Feesten jullie mee?

Sinds ik vorig jaar het idee had gekregen om een blog te starten hebben er héél wat veranderingen in mijn boekenleven plaatsgevonden. Contact met uitgeverijen, leuke evenementen en natuurlijk heb ik heel veel nieuwe vrienden gemaakt. Al die dingen zijn ongelofelijk en als Book Nerd kan je natuurlijk niets beter hebben.

Waarom ben ik ooit met mijn blog gestart?

Ik heb met het idee van The Confession of a Book Nerd toch een tijdje rondgelopen. Maar de drang om mensen te vertellen wat ik van boeken vond, was uiteindelijk te groot. Elke keer als ik een blogpost schrijf denk ik terug aan mijn eerste post Hoe rekenen Book Nerds?. Dat doe ik omdat dat voor een lange tijd het hoogst aantal views had. Natuurlijk was dat van vrienden en familie… Elke keer denk ik eraan en wil ik dat aantal views overstijgen, alleen omdat ik dan weet dat ik veel mensen heb bereikt met mijn mening en posts. En dat was de bedoeling van deze blog.

Wat heeft mijn blog verandert aan mijn leven?

Een blog hebben valt echt niet te onderschatten en ik denk dat ik dat in het begin wel heb gedaan. Nu ik naar het vierde middelbaar ga, wordt het schoolwerk er niet minder op en moet ik soms echt mijn best doen om een goeie blogpost te schrijven (en boeken te lezen). Soms vind ik het echt jammer dat het zo veel werk is, maar ik doe het met zo veel plezier. Ik denk dat ik niet meer zonder mijn wekelijkse schrijfuurtje kan. (Want hoe meer ik schrijf voor mijn blog, hoe vlotter ik schrijf.)
Maar ook het feit dat ik nu met mensen online kan praten over mijn boeken maakt de ervaring des te beter!

Dé ideale manier om meer boeken te lezen! Neem ze gewoon mee naar school! ;)
Dé ideale manier om meer boeken te lezen! Neem ze gewoon mee naar school! 😉
Wat kan je in de toekomst van deze Book Nerd verwachten?

Ik hoop dat mijn blog nog meer mensen kan bereiken en ik ga dan ook alles doen om nog meer leuke artikels te schrijven. Ook heb ik een paar maanden geleden mijn lay-out verandert en ik heb het gevoel dat het echt wel geholpen heeft om voor jullie en mezelf wat orde te scheppen.
Maar niet alleen zal ik mijn best blijven doen. Ik zal ook proberen om meer nieuwe onderwerpen aan te snijden.

hebben jullie opmerkingen of hebben jullie ideeën die jullie misschien wel graag op the confession of a book nerd willen zien? Laat het me dan weten in een reactie!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.